2777
2789

هر روز هفته صبح میره تا نزدیک شب سرکار شبم زود می‌خوابه فقط جمعه تعطیله ک اونم باید بریم خونه مامانش اونم صبح تا شب ،خیلی بهم بدی کردن خیلییی ، منم حالم بد میشه اینهمه ساعت اونجا باشم.بقیه روزا هفته چون تنهام میرم پیش مامانم حوصلم سر میره ولی وقتی هست هیچوقت بهش نمیگم برم خونه مامانم فقط وقتی نیست چون دلم میخواد باهاش وقت بگذرونم ...حالا امروز ۷ صبح بیدارم کرده پاشو بریم منم گفتم نمیام بزار شب بریم ، لج کردو بزور بردم تو راه بردم مثلا بزارم خونه بابام اینا بهش گفتم اونجا اذیتم ب عنوان دعوا ، منم چون بابامو می‌شناختم نرفتم گفتم باشه بریم خونه مامانت اینا ...

هستین ادامش بگم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند ساله ازدواج کردید 

منم چند سال اول این مشکل رو داشتم باهاش 

آخر هفته به جا اینکه برا خودمون باشیم باید می رفتیم خونه مامانش 

حالا خوبه شما فقط ی روز جمعه من باید از پنج شنبه می رفتم.

دیگه کم کم خودش فهمید داره مشکلات زیاد میشه 

تو راه بحثمون شد به خونوادم گفت خراب ، خونوادمو مسخره کرد با اینکه خونواده خودش خیلی سطح پایینن

رفتیم اونجا رفتم خونه مامانش پاشد بهم گفت پاشو برا خودت بالش بزار تکیه ات درحالی ک برا پسرش آورده بود 

منم رفتم تو حیاط حالم گرفته بود تا ب یکی زنگ بزنم دردو دل کنم بعد نزدیک دوساعت نیومدن دنبالم ک چ مرگته بعد مامانش گفت میخوا ناهار بخوریم بیا تعارف الکی ولی مثلا جلو پسرش دوبار منم رفتم دیدم ناهار خوردن ...

من خیلی تعجب میکنم

فقط هم تو نی نی سایت اینو شنیدم که شوهر اصرار میکنه و زنشو بزور میبره خونه مادرش

در واقعیت ندیدم😑

من هر مردی دیدم زن که میگیره اصلا دیگه خانواده رو کنار میزاره

رویایی دارم...که غیرممکن نیست...