2777
2789
عنوان

یه چیزی بگم نخندین

205 بازدید | 16 پست

ما نمیدونستم رشته پزشکی و دندون تو دانشگاه آزاد هم هست

تو نی نی سایت فهمیدم

اما نمی‌فهمم چجوری

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی چجوری

ینی چجوریه ک تو آزاد هم هست

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
هست به عنوان اخرین شانس برای قبولی در این رشته هادانشگاه ازاد دانشگاه تنبلا فقط نیسترشته های خوب هم ...

آخرین شانس ینی چي 

ازاد واقعا گرونه ولی مثل باقی رشته هاست. انتخاب رشته خودش رو داره

از نظر من آدما وقتی چشماشون پر اشکه و برق میزنه و همزمان دارن میخندن، خیلی خوشگل میشن. من اون لحظه رو از نوع شادش براتون آرزو میکنم 🌿.. 

ازاد میخواد از دانشگاه های دولتی پیشی بگیره به خاطر همین رشته های پزشکی میخواد

اهان پس این رشته ها بتازگی اضافه شدن؟ 

هم دانشگاه ازاد هست هم خودگردان ولی باید خیلی پولدار باشی بری 😁

خودگردان چیه

خودگردان چیه

خودگردان بشدت شهریه اش بالاست 

یعنی از دانشگاه ازاد هم شهریه اش بیشتره 

فکر کنم خودگردان ها و دولتی ها داخل یک دانشگاه هستن 

ولی خودگردان ها شهریه میدن