2777
2789
عنوان

خوشبختا بياين

| مشاهده متن کامل بحث + 1470 بازدید | 258 پست

بچه ها منم عاشق همسر و زندگيمم خيلي زياااد... 😍😍

فقط الان تقريبا ١ ساله منتظر ني ني هستيم😊 دعا كنيد اون بياد خوشبختيم تكميل ميشه😍😍😍

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍

من چند روز پیش همینکارو کردم.تاپیک زدم و از خوشبختیهام گفتم...یکی آمد گفت چه لوس

آن یکی گفت چه بی مزه. خلاصه هر یکی ی چیزی گفت و رفت ولی تاپیکهای خیانت عجیب استقبال میشه.حالا تعجب کردم رفتی قسمت پربازدیدها. اینکه استقبال شده خوشحالم کرد.

خدایا نادانی ما را به حساب گناهان ما مگذار

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره خدایی من یه مشکلی خوردم۴هفتست سرسلامتیم بخدافقط الان میگم خدایافقط جواب آزمایشام منفی بیاددیگه ه ...

میاد میاد انشالله

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
اره اينجام😂😂   ميبينمت ياد سوسك ميافتم فرناز خدا نكشتت دختر با اون خاطره هايي كه گفتي😂😂😂😂 ...

منم تورو میبینم یاد سوسکامون میافتم یاد بیچارگیام  تا دیدمت گفتم الان میگه با وجود سوسکا خوشبختی  

تنهای غمگین ...
خوشبختی ک به پول نیست جانم،انشاالله اونم حل بشه 

عزیزم منو شما یه گفتگوی طولانی باید داشته باشیم.درضمن جمله آن خیلی کلیشه ای دوستم

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
اره ولی بدون پول سخته تو این زمونه ان شاءالله که درست بشه

ياسى جون الان تقريبا بيشتريا مسكل مالى دارن خدا خودش مشكلمون رو حل كنه خدارو شكر كه رو عشقمون تاثير نذاشته🙏🏻

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️

آقا من دیشب تو یه تاپیک یه خاطره تعریف کردم که اره من نصیب اقامون شدم 10 نفر ازم انتقاد کردن 😐

یکیم اومد گف تو سایت عمومی که همه از شوهر مینالن تو میای از خوشبختیتون میگی این حق الناسه😨

دیگه ترسیده شدم حرف بزنم راجع ب خوشیا😂😂😂

(در ضمن خاطرمم خیلی تو لفافه بود و محض شوخی نوشته بودم)

نه ديگه بايد از خوشبختيات بگى🙄اومدى نسازى يكم رو روزاى خوبت تمركز كن روزاى بدو از ذهنت دور بريز

شوخی کر‌دم

آخه امشب دعوا کردم 

حال هورمونیمم داغونه 

اگر نه خوشبختی فراوون داشتم خدا رو شکر

یه عالمه سفر و خاطره و ماجراجویی و عشق

ولی دوریم الان 

دوزش اومده پایین

تمام 
منم تورو میبینم یاد سوسکامون میافتم یاد بیچارگیام   تا دیدمت گفتم الان میگه با وجود سوسکا خوشب ...

سوسكا دست از سرت بر دارن من بر نميدارم😂😂😂😂  

خيالت راحت

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍