2777
2789
عنوان

خوشبختا بياين

| مشاهده متن کامل بحث + 1470 بازدید | 258 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بابا ادم بايد در درجه اول سلامت باشه بعد حال دلش خوب باشه البته وقتى حال دل خوب و خوش باشه سلامتيم هست 

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️
والا بخدا 😂😂منو همسرم بعد ۵ سالو خورده ای دوستی باهم ازدواج کردی الان نزدیک ۵ ساله ازدواج کردیم 😍 ...

انشالله بسلامتی به دنیا میاد دنیای کوچیکو قشنگتونو رنگی رنگی میکنه😗

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
اینجایی؟سوسکا نباشن من خوشبختیم تکمیله      

اره اينجام😂😂   ميبينمت ياد سوسك ميافتم فرناز خدا نكشتت دختر با اون خاطره هايي كه گفتي😂😂😂😂😂

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍

من به شخصه خیلی بدبختم اما اومدم رمزموفقیتش بپرسم.

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
اینجایی؟سوسکا نباشن من خوشبختیم تکمیله      

اگر سوسکات ریز باشن زیاد امیدوار نباش😅

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
من خوشبخت نیستم اما خوشبختا رو‌ دوس دارم! ژاکلین علیها الرحمه

نه ديگه بايد از خوشبختيات بگى🙄اومدى نسازى يكم رو روزاى خوبت تمركز كن روزاى بدو از ذهنت دور بريز

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️
بابا ادم بايد در درجه اول سلامت باشه بعد حال دلش خوب باشه البته وقتى حال دل خوب و خوش باشه سلامتيم ه ...

آره خدایی من یه مشکلی خوردم۴هفتست سرسلامتیم بخدافقط الان میگم خدایافقط جواب آزمایشام منفی بیاددیگه هیچی نمیخوام 

هردلی یه نفسی داره میشه برای زندگیم صلوات بفرستی😍