2777
2789
عنوان

خوشبختا بياين

| مشاهده متن کامل بحث + 1478 بازدید | 258 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا ادم بايد در درجه اول سلامت باشه بعد حال دلش خوب باشه البته وقتى حال دل خوب و خوش باشه سلامتيم هست 

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️
والا بخدا 😂😂منو همسرم بعد ۵ سالو خورده ای دوستی باهم ازدواج کردی الان نزدیک ۵ ساله ازدواج کردیم 😍 ...

انشالله بسلامتی به دنیا میاد دنیای کوچیکو قشنگتونو رنگی رنگی میکنه😗

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
اینجایی؟سوسکا نباشن من خوشبختیم تکمیله      

اره اينجام😂😂   ميبينمت ياد سوسك ميافتم فرناز خدا نكشتت دختر با اون خاطره هايي كه گفتي😂😂😂😂😂

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍

من به شخصه خیلی بدبختم اما اومدم رمزموفقیتش بپرسم.

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
اینجایی؟سوسکا نباشن من خوشبختیم تکمیله      

اگر سوسکات ریز باشن زیاد امیدوار نباش😅

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
من خوشبخت نیستم اما خوشبختا رو‌ دوس دارم! ژاکلین علیها الرحمه

نه ديگه بايد از خوشبختيات بگى🙄اومدى نسازى يكم رو روزاى خوبت تمركز كن روزاى بدو از ذهنت دور بريز

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️
بابا ادم بايد در درجه اول سلامت باشه بعد حال دلش خوب باشه البته وقتى حال دل خوب و خوش باشه سلامتيم ه ...

آره خدایی من یه مشکلی خوردم۴هفتست سرسلامتیم بخدافقط الان میگم خدایافقط جواب آزمایشام منفی بیاددیگه هیچی نمیخوام 

هردلی یه نفسی داره میشه برای زندگیم صلوات بفرستی😍