من فقط اومدم ببیننم کیا خوشبختن واسه تداوم خوشبختی شون دعا کنم
آنِه!!!💙 تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت؛ وقتی روشنی چشم هایت در پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بود؛ با من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکی ات، از تنهایی معصومانه دست هایت؛ آیا می دانی که در هجوم درد ها و غم هایت؛ و در گیر و دار ملال آور دوران زندگیت؛ حقیقت زلال دریاچه نقره ای نهفته بود؟ آنِه! اکنون آمده ام تا دست هایت را به پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاری؛ تا در آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآیی؛ اینک، آنِه! شکفتن و سبز شدن در انتظار توست، در انتظار توست …
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بچه ها به نظرم هممون ى اخلاق خوب داريم ى اخلاق بد تو زندگى مشترك خيلى اخلاقا بايد ترك بشه خيليم بايد اصافه بشه زمان ميبره ولى اگه زن و مرد ما باشن زندگى شيرين ميشه
🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️
والا بخدا 😂😂منو همسرم بعد ۵ سالو خورده ای دوستی باهم ازدواج کردی الان نزدیک ۵ ساله ازدواج کردیم 😍😍و منتظریم نی نیمون دنیا بیاد.خداروشکر عاشقانه کنار هم زندگی میکنیم هیچ زندگی گل و بلبل نیست همیشه ولی تو سختیا و اوج بحثا هم عاشق همیم.خداروشکر.به نظرم ادم بایدکسیو پیدا کنه ک لایق عشق باشه