2777
2789
عنوان

نی نی سایت دیگه ب درد نمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 99 پست
اونقدر فیک و دروغ دیدم که انگیزه کامنت تو خیلی تاپیک ها را از دست دادم...خود کاربرها، محیط را از بین ...

دقیقاااا منم مث شما شدم قبلا خیلی پیگیر بودم حتی حال طرف و میپرسیدم ک چه شد و.... ولی الانه ...

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط تبليغات 

تا میخوای نطر بدی باید ۱۰۰ بار از رو سایت تبلیغ بیایی بیرون

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

والا بعد فک می‌کرد چون خیانت دیدم پا میدم دیگه الان بدون استثنا همه درخواست ا رو رد میکنم😑با سایت د ...

واااااای حاللللم بهم خورده قدیما پربازدیدترینا بهترین ها بود الانه شده خیارشورترینا اه اه

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
دقیقاااا منم مث شما شدم قبلا خیلی پیگیر بودم حتی حال طرف و میپرسیدم ک چه شد و.... ولی الانه ...

تازه تو تاپیک های فان و انرژی مثبتن چند تا میان تاپیک را به قهقرا میبرن...

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

فقط تبليغات تا میخوای نطر بدی باید ۱۰۰ بار از رو سایت تبلیغ بیایی بیرون

مرورگر اوپرا را نصب کنین و در تنظیماتش، تبلیغات را ببندید.

دیگه از شر این تبلیغات راحت میشین 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

متاسفانه پول الویت دارع به راحتی و رضایت مشتری

مرورگر اوپرا را نصب کنین و در تنظیماتش، تبلیغات را ببندید.دیگه از شر این تبلیغات راحت میشین

ممیکنم واقعا بهش نیاز داشتم🩵

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

گردو پلاس هم خوبه 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

واقعا یکیم تاپیک حال خوب بزنه بقیه میگن فخر فروشی

کاری میکنن اون تاپیک کلا محو بشه

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....