2777
2789
عنوان

نی نی سایت دیگه ب درد نمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1126 بازدید | 99 پست
چرا دیروز یه دختره تاپیک زده بود که البته پسر بود حاااالم بهم خورد از اینهمه فکر مریضش

بله متاسفانه مردا واقعا نباید تو سایت باشن منم چند مورد دیدم حتی یکیشون به همه درخواست می‌داد 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

من خودم دیگه اکثرا دو سه ماه گه گاهی هم سالی دوبار میام اونم فقط بخاطر اینکه یه احوالی بپرسم از دو ...

منم جدیدا خیلی کم میام 

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا دیروز یه دختره تاپیک زده بود که البته پسر بود حاااالم بهم خورد از اینهمه فکر مریضش

من بعد تاپیک خیانت😬😑یکی با کاربری زن پیام داد به قول خودش اومد دلداری بده مدام شماره میخواست پسر بود🤣🫡

گُلی که وقت نمیکنی آب بدی از اول نکار... 🙃🖤

دختره تاپیک زده چرررررررا جواب پیاممو نمیدههههه....ببخشیداااا به دررررررک

والا

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
بله متاسفانه مردا واقعا نباید تو سایت باشن منم چند مورد دیدم حتی یکیشون به همه درخواست می‌داد

خیلییییی بعضیا واقعا شعور و قورت دادن

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲

من مخالف نظرتونم

بنظرم خیلیم وجود بچه مدرسه ایا اینجا میتونه براشون مفید باشه

خانمای پخته تر رهنماییشون میکنن

برای نسل الان بعضی تابوها عادی سازی شده و دخترا اسیب میبینن

ولی یکم با تفکر نسبتا سنتی محافظه گر و محتاط خنمای پخته اینجا اشنا بشن براشون خوبه

من بعد تاپیک خیانت😬😑یکی با کاربری زن پیام داد به قول خودش اومد دلداری بده مدام شماره میخواست پسر ب ...

خدایاااا مگه اینستا اونهمه دختر نریخته توش آخه چی میخوان از جون نی نی سایتی ها

همه زیر ۱۸ هستن ازدواج کردن ۲ تا بچه هم دارن🙄

اصن نمیدونم چرا جدیدا کسی و نمیتونم باور کنم اینجا...

من مخالف نظرتونمبنظرم خیلیم وجود بچه مدرسه ایا اینجا میتونه براشون مفید باشهخانمای پخته تر رهنماییشو ...

این ۱ جنبه ی مثبت از هزاران جنبه ی منفی هست

اونقدر فیک و دروغ دیدم که انگیزه کامنت تو خیلی تاپیک ها را از دست دادم...

خود کاربرها، محیط را از بین بردن و فیک کردن.

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

خدایاااا مگه اینستا اونهمه دختر نریخته توش آخه چی میخوان از جون نی نی سایتی ها

والا بعد فک می‌کرد چون خیانت دیدم پا میدم دیگه الان بدون استثنا همه درخواست ا رو رد میکنم😑با سایت دوستیابی اشتباه گرفتن طرف تو روز صد بار تاپیک میزنه خیار شور میخورم بچم پسر شه😬😬😬😬

گُلی که وقت نمیکنی آب بدی از اول نکار... 🙃🖤