2777
2789

من سال اولیم، میشه بگید هر درس رو چطور بخونم؟

اصلا حوصله ام نمیکشه درس بخونم با اینکه علاقه دارم...امتحان های مستمر هم شروع شده. نمیدونم چجوری مسائل فیزیک و شیمی رو تمرین کنم،🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ خیلی گیج میشم. وقتی میخوان امتحان بگیرن نمیدونم باید از کجا شروع کنم و فیلم های کیو ببینم، خیلی سردرگمم. به کمکتون احتیاج دارم 😭😭😭

کاربری دست من و خواهرمه 🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیمی مصلایی  فیزیک یحیوی   ریاضی کرمی   زیست حنیف عظیمی یا فرهمندنیا 

دینی فکری  ادبیات یکتا  عربی فلاح

حتما فرمول بیست بخر با بودجه مدرسه برو جلو تا امتحاناتو خوب بدی تمرکزتو بزار رو نهایی نه امتحانای مستمر کلاسی اونا فقط برای اینن که آماده بشی و با سوالات آشنا بشی

به نظرم آزمون هم بده و تست ها رو با بودجه آزمون جلو ببر

رشته دانشگاهت چیه ؟ میتونی برام چند تا نصیحت بنویسی ؟

مهندسی

اینکه از وقتت نهایت استفاده رو بکن.

اصلا تو گوشی نباش..

برنامه ریزی کن همیشه.. هیچ وقتم عقب نکش 

حتما نتیجه دلخواهتو میگیری

ونک زندگی میکنم. تامام
شیمی مصلایی فیزیک یحیوی ریاضی کرمی زیست حنیف عظیمی یا فرهمندنیا دینی فکری ادبیات یکتا عربی فل ...

فرمولِ بیستِ کدوم درس ها رو بخرم؟ شیمی رو خیلی مشکل دارم

بهمن بازرگان بگیر

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

دینی ادبیات عربی زبان ریاضی حتما بگیر اگه زیست فیزیک شیمی هم فک میکنی مشکل داری بگیر در کل تو باید همه دروس برای نهایی بخونی به صورت تشریحی پس بهتره همشو بگیری اما ادبیات و دینی و عربی حتما بگیر

من همیشه درصدام تو شیمی بالای 80 میاد اول فیلمای مصلایی رو میبینم بعد میرم کتابو میخونم بعد درسنامه مبتکرا ن بعدشم تست درمورد تست اول خیلی سبز بزن اگه دیدی برات راحتن برو مبتکران بزن تستای مبتکران زیاده قرار نی سهمشو تموم کنی چون اونقد وق نداری پس مضربی بزن

دینی ادبیات عربی زبان ریاضی حتما بگیر اگه زیست فیزیک شیمی هم فک میکنی مشکل داری بگیر در کل تو باید ه ...

خیلی از تمرین حل کردن میترسم، چجوری با ترسم کنار بیام؟ خیلی کمالگرام😭

خیلی از تمرین حل کردن میترسم، چجوری با ترسم کنار بیام؟ خیلی کمالگرام😭

ببین اگه همین اول تستا رو درست بزنی یعنی مشکل داری اولا باید حداقل 8 تا از 10 تا اشتباه باشه که یاد بگیری تو تست میزنی که یاد بگیری نه اینکه کامل یاد بگیری بعد بخوای تست بزنی اگه کامل یاد گرفته باشی تست زدن چه فایده ای داره تو داری تست میزنی تا یاد بگیری آزمون اینا نیس که نگران باشی