2777
2789
عنوان

گند زدم حسابی تو کادو عاشقانه داداشم و زنش

| مشاهده متن کامل بحث + 1389 بازدید | 80 پست
والا من که باور نکردم خود دانی راهیم بلد نیستم دختر مردمو گول بزنین

دختره دلشم بخواد الان هیچی نشده فقط ۶ میلیارد دارایی که بابام بهش داده هست خانواده و داداشم خیلی‌ از اونا سر تریم حتی خودش و خانوادش  همون اولا گفتن خیلی‌ خوشحالیم که انقدر خانواده سطح بالایی پیدا کردیم 

دو تاشون عاشق همن داداشم به شدت پسر خوب و هم چیز تمومیه همه چی داره اخلاق خوب شعور شغل خونه ماشین هم ...

این چیزا چه ربطی به خیانت داره

یه مرد میتونه خانواده دار و پولدار باشه اما خیانت کنه

{ خانم هستم }

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختره دلشم بخواد الان هیچی نشده فقط ۶ میلیارد دارایی که بابام بهش داده هست خانواده و داداشم خیلی‌ از ...

چه ربطی به خیانت داشت 

پس از قصد کردی

یه ادم با اصلالت دلش اینارو با خیانت نمیخواد ولی ،لااقل من که نمیخوام ارزونی طرف

وقتی جعبه رو برداشتی برات سوال پیش نیومد اینا چیه و کی گذاشته اینجا؟

فکر کردم جعبه های له شده کمدن که باید بندازمشون ولی اسنپ گرفته بودم باید میرفتم دیگه ننداختم اون یکی جعبه رو اون جعبه بزرگه هم واسه تولد دوستم جعبه نداشتم گفتم بذارم تو همین بره