2777
2789
عنوان

میخوام خونه بخرم شوهرم راضی نیست

251 بازدید | 18 پست

واسه همین گفتم ازشما بپرسم

شما کمکم کنید وگرنه که شوهرم نظر نمیده

خونه دو خواب، پارک موتور 95متره، سال ساخت 97

خونه تک خواب پارکینگ ماشین 100متر،،که 30مترش پارکینگ برای ماشین، مابقیش خونه هست یعنی 70مترخونه

هر دوتاش مجزا هستن 

بنظر شما کدومش بهتره؟ 

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

بستگی داره به امنیت محله ولی من خودم پارکینگ دار انتخاب میکنم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ماشین ندارین ۲خواب خوبه

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬
خونه تک خواب چراراضی نمیشه بگومردم له له میزنه یه اتاقم شده بخرن چرااااااااعقلش کجارفت😶

خانواده ش پرش میکنن

اخه خونه خودم درحال حاضر تو روستاست

ومیخوام خونه توی شهر بخرم 

اییم ترسیده

یعنی خانواده ش ترسوندنش

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
دومی

پارک موتور؟ 

حتمن بخر من باشم پارکینگ

چون تو فروش هم پارکینگ مهمه

من خودم ترجیح اولم همیشه پارکینگه

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
اگه ماشین ندارین ۲خواب خوبه

عزیزم واسه سرمایه گذاری میخوامش

میدم دست مستاجر

حتمن بخر من باشم پارکینگچون تو فروش هم پارکینگ مهمهمن خودم ترجیح اولم همیشه پارکینگه

متشکرم دوست عزیز

شما الان مستاجری یا خودت خونه داری

متشکرم دوست عزیزشما الان مستاجری یا خودت خونه داری

من مستاجرم

اما خدا بخواد و هممون بدبخت نشیم

شاید تا قبل عید بتونم بخرم

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )