2777
2789

به حالت قبل برگشت 

یعنی احترامی نمونده باشه میشه درستش کرد

تو این رابطه تقصیر با مرده .ولی شروع توهین و بی احترامی با زن که مرد هم کم نیاورده جواب داده .

اره ولی در صورتی که هر دو بخوان

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ کار ب دادگاه نکشیده بازم میشه درست کرد

البته یکم طولانیه ولی میشه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

یه بار یه مشاور بهم گفت یه مراجعی داشته که اقا گفته زن طلا بشه نمیخوام چون بد حرف میزنه!

بعضی از مردا براشون مهمه.

ولی خب هرچیزی امکان داره. من رابطه دیدم که تا پای ۳طلاقه رفتن ولی برگشتن و سالهاست از اون موضوع میگذره و زندگیشون بهتر از قبله الان

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
یه بار یه مشاور بهم گفت یه مراجعی داشته که اقا گفته زن طلا بشه نمیخوام چون بد حرف میزنه!بعضی از مردا ...

همسرم بد حرف نمیزنه ولی مشکلات فراوانی که داریم رو حل نمیکنه 

منم دیگه اعصابم طی این زندگی پراز چالش خراب شده 

تو دعوا توهین وتحقیرش کردم 

اونم جواب داد

ولی شروع کننده نیست 

اگز عمیقا آرامش میخاید البته من شما رو فرض میکنم که درباره خودتون گفتید ديگه

اولا سن که یکم بالاتر بره یکم بیخیال تر میشید 

با خودتون مرتب تکرار کنید و بهش ایمان پیدا کنید که زندگی جنگ نیست خویشتن دار باشید و ب اصطلاح کلاس و لول خودتون حفظ کنید جواب ندید و با حرفا زشت یا خدای نکرده فحاشی سطح خودتون و خانواده تون و رابطه با همسرتون رو تقلیل ندید این خیلی مهمه 

صبور باشید و سکوت کنید اکثر اوقات اینجوری بینهایت عزیز میشید 

بعد کم کم رابطه ترمیم میشه.خیلی حواستون باشه به خودتون تلنگر بزنید که وارد بحث سمی نشید  و سعی نکنید برنده بشید

اینکه از حواب موندن در نمونید و مرتب بتونید بگید و بگید حسن نیست.ی گرداب مطلقه

خیلی از آقایون مشکلات دارن بعضی از بهداشت همسراشون گله مندن بعضی از آینده نگر نبودن و بیخیالی بعضی از روابط سمی با خانواده و مادر شوهر خلاصه همه جوره هستش راس میگید ولی میدونید باید خودتونو رشد بدید.

بله رابطه‌های بهم ریخته قابل ترمیم هستند به شرط اینکه هر دو نفر بخوان اون رابطه‌رو درست کنند (رابطه براشون ارزشمند باشه) و اینکه دنبال مقصر هم نگردید. اینکه کی شروع کرد و یا کی ادامه داد مهم نیست، هر دو طرف باید سهم خودشون رو در این ماجرا بپذیرن 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊