2777
2789
عنوان

کولپوسکوپی و hpv

2733 بازدید | 28 پست

سلام میشه ببینید تفسیر این چیه مغزم دردگرفته دیگه

Cin1 میدونم یعنی خطرناک نیست ولی تو آزمایش hpv  که دادم گفتن تایپش 31 56 59 ولی دیروز مجازی یه دکتر آزمایشگاه گفت تایپ ۱۶ 

کجاش گفته ۱۶؟؟؟

خیلی نگرانم

خداجونم ازت ممنونم بابت فرشته هایی که تودلم گذاشتی.ازت میخوام حفظشون کنی واسم و۹ ماه بخیربگذره.هزااااااران بارشکرت بابت این نعمت.خودت مواظب دوقلوهام باش❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو این عکس دومی نوشته ۱۶

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

تو این عکس دومی نوشته ۱۶

منظورش تایپ ۱۶ نیست 

شما همون ۳ تا نوعی که تو صفحه اول گفته رو دارید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

منظورش تایپ ۱۶ نیست شما همون ۳ تا نوعی که تو صفحه اول گفته رو دارید

بله دقیقا منم همینو میگم p16 نوشته 

P16منظورش hpv16 نیست درسته؟اون یچیز دیگس

خداجونم ازت ممنونم بابت فرشته هایی که تودلم گذاشتی.ازت میخوام حفظشون کنی واسم و۹ ماه بخیربگذره.هزااااااران بارشکرت بابت این نعمت.خودت مواظب دوقلوهام باش❤
منظورش تایپ ۱۶ نیست شما همون ۳ تا نوعی که تو صفحه اول گفته رو دارید

نمیدونم چرا دکتر آزمایشگاه گفت تایپ ۱۶ داری

بله دقیقا منم همینو میگم p16 نوشته P16منظورش hpv16 نیست درسته؟اون یچیز دیگس

نه فکر کنم یه نوع تست و مارکر هستش باهاش تغییرات سلولی و اچ پی وی مشخص میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه فکر کنم یه نوع تست و مارکر هستش باهاش تغییرات سلولی و اچ پی وی مشخص میشه

بله منم سرچ کردم همینو خوندم

ممنونم ازراهنماییتون

نمیدونم چرا دکتر آزمایشگاه گفت تایپ ۱۶ داری

شاید اشتباه شنیدید .. منم فکر کردم دکتر گفته زگیل داری ولی اینو نگفته بود فقط کلمه زگیلو بکار برد .. من ک مردم و زنده شدم .. البته ازمایشم منفی بود ولی دهانه رحمم قرمزه .. عکس رنگی هم گرفتم لوله چپم بسته بود .. گفتم شاید بخاطر عفونت قدیمی دهانه رحمم ملتهب شده .. البته من هیچوقت نفهمیدم عفونت دارم ترشحات همیشه سفید بود 😐 نه سبز و زرد بودن و نه نه خارش و سوزش داشتم .. 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله منم سرچ کردم همینو خوندمممنونم ازراهنماییتون

ان شاءالله دارو و هرچی دادن مصرف کنید و با مواد غذایی خوب سیستم ایمنیتون رو تقویت کنید رفع میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اینا ک مجازین زیاد اعتماد نکن الکی اولش یدوههdr.میذارن دارو بفروشن

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

ان شاءالله دارو و هرچی دادن مصرف کنید و با مواد غذایی خوب سیستم ایمنیتون رو تقویت کنید رفع میشه

بله ممنونم

بخدا زندگیم بهم ریخته چندوقته بحث مریض شدن خودم یکطرف بحث شک به همسر وروانم یک طرف

اینا ک مجازین زیاد اعتماد نکن الکی اولش یدوههdr.میذارن دارو بفروشن

آره واقعا

ازدیروزه اعصابم خورده میگم این که هیچ جاش نگفته تایپ ۱۶ جرادکتره گفت تایپ ۱۶

آره واقعاازدیروزه اعصابم خورده میگم این که هیچ جاش نگفته تایپ ۱۶ جرادکتره گفت تایپ ۱۶

من خودم باچشمای خودم دیدم طرف دیپلمم نداره ی پیج زده دکتر چن تا محوز کپی کرده گذاشته باروپوش فیلم مسذاره داروی شرکت رو میفروشه برای پورسانت همون با گفته آزمایش و دکتر خودت بروجلو

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚