بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شاید اشتباه شنیدید .. منم فکر کردم دکتر گفته زگیل داری ولی اینو نگفته بود فقط کلمه زگیلو بکار برد .. من ک مردم و زنده شدم .. البته ازمایشم منفی بود ولی دهانه رحمم قرمزه .. عکس رنگی هم گرفتم لوله چپم بسته بود .. گفتم شاید بخاطر عفونت قدیمی دهانه رحمم ملتهب شده .. البته من هیچوقت نفهمیدم عفونت دارم ترشحات همیشه سفید بود 😐 نه سبز و زرد بودن و نه نه خارش و سوزش داشتم ..
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
آره واقعاازدیروزه اعصابم خورده میگم این که هیچ جاش نگفته تایپ ۱۶ جرادکتره گفت تایپ ۱۶
من خودم باچشمای خودم دیدم طرف دیپلمم نداره ی پیج زده دکتر چن تا محوز کپی کرده گذاشته باروپوش فیلم مسذاره داروی شرکت رو میفروشه برای پورسانت همون با گفته آزمایش و دکتر خودت بروجلو
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚