2777
2789
عنوان

کولپوسکوپی و hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 2822 بازدید | 28 پست
شاید اشتباه شنیدید .. منم فکر کردم دکتر گفته زگیل داری ولی اینو نگفته بود فقط کلمه زگیلو بکار برد .. ...

نه تو وویس گفت تایپ ۱۶ ولی خب باید ببرم دکتر خودم ببینه

این hpv لعنتی خیییلی شایع شده

من دوز اول واکسن گارداسیل هم هفته پیش زدم

خداجونم ازت ممنونم بابت فرشته هایی که تودلم گذاشتی.ازت میخوام حفظشون کنی واسم و۹ ماه بخیربگذره.هزااااااران بارشکرت بابت این نعمت.خودت مواظب دوقلوهام باش❤
بله ممنونمبخدا زندگیم بهم ریخته چندوقته بحث مریض شدن خودم یکطرف بحث شک به همسر وروانم یک طرف

میدونم چی کشیدید منم داغون شدم تا جوابش بیاد .. ب کجاها ک فکر نکردم .. شک هم ولم نمیکرد .. 

دیگه باید محافظت شده برید جلو ..همسرتون احتمال زیاد داره 

😓😓 ای کاش هیچکس این بیماریو نمیگرفت تاپیکهایی ک میزنن و مثبت شده تستشون خیلی ناراحتم میکنه .. ولی باز خداروشکر نوع کم خطره برای شما 😢

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید اشتباه شنیدید .. منم فکر کردم دکتر گفته زگیل داری ولی اینو نگفته بود فقط کلمه زگیلو بکار برد .. ...

دکتر همین آزمایشگاهی که انجام دادم نگفت دکتر یه ازمایشگاه دیگه تواینستا گفت بهم

خداجونم ازت ممنونم بابت فرشته هایی که تودلم گذاشتی.ازت میخوام حفظشون کنی واسم و۹ ماه بخیربگذره.هزااااااران بارشکرت بابت این نعمت.خودت مواظب دوقلوهام باش❤
نه تو وویس گفت تایپ ۱۶ ولی خب باید ببرم دکتر خودم ببینهاین hpv لعنتی خیییلی شایع شدهمن دوز اول واکسن ...

اشتباه فهمیده بنظرم دقت نکرده .. ان شاءالله دکتر خوبی باشه قشنگ راهنماییتون کنه .. بعضیاشون انچنان اهمیت نمیدن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

دکتر همین آزمایشگاهی که انجام دادم نگفت دکتر یه ازمایشگاه دیگه تواینستا گفت بهم

خب هیچی .. متخصص برید ببینید چی میگه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میدونم چی کشیدید منم داغون شدم تا جوابش بیاد .. ب کجاها ک فکر نکردم .. شک هم ولم نمیکرد .. دیگه باید ...

مال منم که جزء های ریسکه

۳۱ ۵۶ ۵۹ هم های ریسکه

ولی ۱۶ ۱۸ خیلی خطرناکن

برام دعاکنید دوتابچه دوقلوکوچیک دارم واقعا افسرده شدم

اشتباه فهمیده بنظرم دقت نکرده .. ان شاءالله دکتر خوبی باشه قشنگ راهنماییتون کنه .. بعضیاشون انچنان ا ...

ممنونم از کمکتون کلی آروم شدم ❤️

مال منم که جزء های ریسکه۳۱ ۵۶ ۵۹ هم های ریسکهولی ۱۶ ۱۸ خیلی خطرناکنبرام دعاکنید دوتابچه دوقلوکوچیک د ...

بله الان برگمو چک کردم اون ۳ تا جزو های ریسکها بودن.. اولش فکر کردم چون نوشتید خطرناک نیستن یعنی جزو کم خطرا هستن ..

عزیزم دوقلو دارید ، منم ان شاءالله برا چندقلو میخوام ای وی اف کنم .. خدا حفظشون کنه براتون و شما رو برای بچه هاتون ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 

همین ۳ تارو هم با تقویت سیستم ایمنی میتونید رفع کنید .. یه تاپیکی بود نوشته بودن چیا مصرف کنید.. لایق باشم دعا میکنم سلامتیتون رو کامل بدست بیارید ان شاءالله ♥️♥️♥️ .. باید پیگیریش کرد.. با ناامیدی و استرس فقط سیستم ایمنی رو ضعیف میکنید .. ببینیم دکتر چ پیشنهادی داره.. کاش همسرتون همکاری کنن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله الان برگمو چک کردم اون ۳ تا جزو های ریسکها بودن.. اولش فکر کردم چون نوشتید خطرناک نیستن یعنی جزو ...

ممنونم ازلطفت عزیزم

خداراشکر همکاری میکنه واون بیشترازمن نگرانه

واکسنم زدم دوز اولو