2777
2789
عنوان

نامزدم پنج روز جواب نمیده

385 بازدید | 32 پست

بچها من حدود دو ماه با این تو دانشگات آشنا شدم ۴‌بار باهم بیرون رفتیم آخرین بارش یکشنبه بود ک تو ماشین باهم بحثمون شد من‌پیاده شدم اسنپ گرفتم اونم رفت اومدم خونه برای اینک‌نشون بدم حالم بد نیست حاضر شدم از خودم عکس و فیلم استوری کردم بعدشم رفتم خونه عمم ی عکس از میز قلیونو خوراکیا گذاشتم چون دختر عمم اینستا ندار و باباش حساسه ی قلب قرمز گذاشتم و حرف اول اسمشو استوریامو سین زد همشو ولی هیچی نگفت در حالیکه همیشه لایک میک د قریون صدقم میشد بعدش من بهش زنگ زدم دو روز بعد دیگ جوابمو نداد میخواستم راجب رابطه مون حرف بزنم کلا جواب نمیده تا چهارشنبه ی استوری گذاشت توش  نوشت بود این روزام ک بگذره میزنم رو شونه دنیا میگم جنبه رو حال کردی حرومزاده !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چیکار کنم واقعا نمیدونم چرا این کاراشو میکنه

دیه زنگ نزنیااااا پیامم نده

اصلااااا

بره ب درک

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

بنظرم این رابطه رو تموم شده بود

اون اگر دوست داشت ارزش و احترام قائل بود برات هرگز اینطور نمیموند.

رابطه سمی

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨
الان عقد کردین یا ن؟

کلا ۴ بار بیرون رفتن

نامزد نیستن اصن بابال

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️