2777
2789
عنوان

مامانم میخاد به زور شوهرم بده

469 بازدید | 45 پست

یه نفر اومده ۱۳ سال ازم بزرگتره یکی دوبار باهاش تلفنی حرف زدم مشخصاااا آدم بیشعور و مشکل داریه خودم بهش گفتم نه ولی مامانم هماهنگ کرده که بیان 

تحمل منو تو خونه نداره تحقیرم میکنه میگه هیشکی تورو نمیخاد اصیل نیستی بدرد نخور و پرویی و.... که راضی بشم قبول کنم 

میگه با این تری باید بگردی تا اخر ماه خودت یکیو پیدا کنی گمشی 

خدا هم صدامو نمیشنوه💔چند ساله فقط از همین خاستگارا میاد برام تازه اونم سالی یکی یا دوتا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودت پسره رو یجور بپیچون دیگه نیاد فکر کنن اون نخواسته

به پسره گفتم دیگه نمیخام ادامه بدم مرتیکه برگشت نوشت خداروشکر

ولی دوباره خانوادشو فرستاده دختر ۱۳ سال کوچیکتری که مادرش میخاد به زور بده بررو از کجا گیر بیاره دیگه

اصلن قبول نکن اگر تو نخوای کسی نمیتونه مجبورت کنه بگو از به زور سر سفره عقد بشیم میگه نه که ابروتون ...

قبول نکنم زندگیو برام جهنم میکنه خیلی تحقیرم میکنه چون چندتا خواستگارم اومدن و اونا نخاستن منو 

به هر طریقی شده مخالفت کننذار بهت تحمیل کنن،ب خوده پسر و خانوادش هم رک بگو که نمیخوای مامانت نمیتونه ...

ببین هم به خواهر پسره گفتم هم خودش انقد هیشکی زن پسره نشده وقتی رضایت مامان منو میبینن نارصایتیو متو اهمیت نمیدن

چرا مگه وضعت چیه هر وصعی بهتر از زندگی کردن به یه ادم پیریه که زبون دراز پرووو و پر توقع و بیشعوره

خونمون میدون جنگه کسی با کسی نمیسازه

بابام فتنه ست عقل نداشته و نداره

اگه تو خونه اذیت میشی نمون 

حالا نمیگم با این پیری ازدواج کن

خودتو اگه بتونی دوست پیدا کنی و ازدواج کنی راحت میشی

بهترین پسر دنیا واسه منه🤍