2777
2789
عنوان

خبری شنیدم ک حقیقتا حالمو بد کرد

1041 بازدید | 39 پست

تو همسایگی مادربزرگم یه آقایی بود الان تقریبا ۹۰ سالشه . زنش ۸ ۹ سال پیش فوت کرد . اون زمان ک زنش فوت کرد چند وقت قبلش خودش خیلی مریض بود تقریبا همه میگفتن امروز فرداست ک بمیره حتی وقتی بنر سیاه دم درشون دیدیم گفتیم فلانی فوت کرد بعد گفتن خودش نبود زنش بود . 

این آقا ۶ تا پسر و ۵ تا دختر داره همگی ازدواج کردن نوه هاش هم ازدواج کردن کلی هم نتیجه داره 

مامانم میگه فلانی رو یادته همسایه حاج ننه بود . میگم اره یادمه فوت کرد ؟ خندیده میگه چه فوت کردنی. یه پیر دختر گرفت پارسال زنش حامله است 😐 

خدا بگم چیکارکنم کنه . مرتیکه تو پات لب گوره صد تا هم ک بچه و نوه نتیجه داری بچه میخوای چیکار تو ۹۳ سالگی ؟؟؟؟؟؟ وای خدا . اون بچه چی میخواد بشه . چه آینده ای در انتظارشه . مرده خودش خیلی ثروتمنده کلی زمین و باغ و ملک و ماشین سنگین داره . پسراش مثل گرگ می‌مونن مگه میذارن یه قرون به اون زن و بچه اش ارثی برسه. پسر بزرگش با داییم دوسته از بچگی باهم بزرگ شدن همسن هستن . الان ۶۶ سالشونه اه اعصابم خورد شد اول صبحی

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

خط اول رو اشتباه نوشتم مامانم میگه حاج آقای خدا بیامرزم می‌گفته فلانی ۱۰ سال از من بزرگتره . حاج آقام اگه زنده بود الان ۸۳ ساله بود . اونم میشه ۹۳ تقریبا 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا مرده آنتنش کار میکرد و یکی میخواست زفت و رفتش کنه زن گرفت واسه تنهایی 

زنه چه مرگش بود اصرار کرد زنگوله پا تابوت بیارن 

ارث خوراش کم بود؟ ۱۱ تا بچه کمه؟

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

ارزش خودتو با پیر دختر گفتن تز بین بردی ! اوونوقت میگید ۴۰ به بعد وقت ازدواجه . البته نیا بگو ۶۰ سالش بود !! بالاخره امثال شما حرفی برا گفتن دارید

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

نذارنم همچین زنه میره اول مهرشو میذاره اجرا ،اول مهرشو بر میداره بعدش سهم بچشو 

مگه میتونن ندن ...

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

من نمیدونم چیکار به زندگی دیگران دارید اون بالاخره خودش میدونه چیکار کنه شما که خبر نداری شاید چیزی به نام اون زن و بچه ش کرده ،دیدم اینجور چیزا بعد فوت پدره بچه هاش اومدن ارث به زن و بچه ی جدیدش خونه و ماشین و حساب بانکی داده

شما به دختر ۵۵ ساله چی میگید ؟

والا اگر شما حامل افکار عقب مانده نسلهای گذشته خود هستید که هیچ همون ادبیات در شان خودتان رو استفاده کنید وقتی معیار زن بودن دخول هست براتون 

ما میگیم زن خانم به جهت عاقل و بالغ بودن 

دیگه دختر برای جنس مونث زیر ۱۸ سال هست یا همان کودک