2777
2789
عنوان

خبری شنیدم ک حقیقتا حالمو بد کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 39 پست
چرا اینطوری به ماجرا نگاه میکنی یه زن دلش خواسته مادری رو تجربه کنه که به نظرم حق مسلمشه مطمئنا خدا ...

بچه به دلخواه ما به دنیا نمیاد دوست عزیز . بچه آینده میخواد . اونم اگه سالم باشه تو این سن مادر . عمه پدرم هم مجرد بود تازه تو ۴۵ سالکی ازدواج کرد . هرکس میگفت بچه نمیاری میگفت بچه های شوهرم بچه های منم هستن . من تو این سن بچه بیارم بچه ۱۵ ۱۶ سالش شد من چند سالمه . اصلا زنده ام یا نه . همین ک این بچه هارو سر و سامون بدم کافیه . بچه های شوهرشم آنقدر خوب بودن ک حتی بعد فوت پدرشون دست از عمه خانم نکشیدن مثل مادرشون دورش چرخیدن و خونه پدریشون رو بهش بخشیدن. 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

چرا اینطوری به ماجرا نگاه میکنی یه زن دلش خواسته مادری رو تجربه کنه که به نظرم حق مسلمشه مطمئنا خدا ...

عزیزم زن داداش من نتیجه همچین ازدواجی مادرش همسن نوه پدرش بوده باهاش ازدواج کرده به سن ۹سالگی میرسه پدرش فوت می کنه دوسال پیش هم  مادرش از دست داد ،چی مونده ازش یه زن تنها افسرده با کلی عقده بچگی ،اون زن بی فکر که تصمیم میگیره تو هرسنی مادربودن تجربه کنه درضمن اینجور ازدواج ها فقط بخاطر ارثیه محروم نشن بچه میارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر 55 ساله چجوری حامله شده ؟🙆🏻‍♀️

شده دیگه از من میپرسی . دختر اون آقا می‌گفته یه زن گرفتیم برای آقام ک بهش رسیدگی کنه سنش بالا باشه فکر بچه اینا نیاد ب سرش نمیدونستیم اینطوری میشه

الان تو روستاهای دور افتاده هم مهریه رو میدونن مطمئن باش چون نمونشو دیدم میگم

مهریه مکه چقدره ؟ میدونی اون آقا چقدر ثروت داره ؟ تازه اون خانم از روستا بوده از یه خانواده فقیر . کی میاد با یه مرد ۹۰ ساله ازدواج کنه اخه ‌ . بعدم همه میگن مگه میتونن ارث بخش ندن و فلان بله ک میتونن . عموی بابام بعد فوت زن اولش زن گرفت اونم سر پیری بچه دار شد قبل فوتش هم با دوز و کلک پسراش همه چی رو ب اسم خودشون کردن زنش هر چقدر دوید وکیل گرفت نتونست کاری بکنه یه تیکه زمین بی ارزش کشاورزی رو برداشت جای مهریه اش. هزار تا راه وجود داره

شده دیگه از من میپرسی . دختر اون آقا می‌گفته یه زن گرفتیم برای آقام ک بهش رسیدگی کنه سنش بالا باشه ف ...

میشه عموی منم بعد فوت همسرش بای خانم سن بالا ازدواج کرد که خودش دوتو هم پسر از شوهر سابقش داشت و اومد ی پسر هم از عموم اورد طفلی مدرسه نرفته بود که عموم فوت کرد البته که خاهرا و برادرشون هوای طفلکی رو دارن ولی خب خلع حضور پدر جبران نمیشه 

من نمونه شو دیدم .البته دختره طفلک کم سن و سال بود پدرو مادرش فقیر بودن.بچه رو داده بودن پیرمرد 80 ساله توی روستای دوری .اینقدر دلم سوخت براش .توی نونوایی بحث این ها بود .یکبار از همکارموشنیدم دختره اینقدر از پیرمرده چندشش میشده وقتی رابطه داشته اون مورد آخر که هرجای بدنش می ریخته بعدش بدنش قرمز میشده .اینقد رحمم اومد . این خانم هم احتمالا55 نبوده .دخترای فقیر در روستا سر زمین میرن .صورتشون زود پیر میشه .با عین حال حرف شما درسته .کار اشتباهیه بچه ای رو به خاطر منافع خودت بیاری در حالیکه مطمین باشی آینده پر از تنهایی و بی پدری داره .

۴۰به بعد ؟دیگه بدن به سمت یائسگی میره

اینو برا کاربرای اینجا بگو ک خودشون بدبخت شدن به بقیه میگن سن بالا ازدواج کن اونم ۴۰ به بالا !! ولی گفتن پیردخترم زشته

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏