2777
2789
عنوان

خبری شنیدم ک حقیقتا حالمو بد کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 39 پست

چرا اینطوری به ماجرا نگاه میکنی یه زن دلش خواسته مادری رو تجربه کنه که به نظرم حق مسلمشه مطمئنا خدا هم کمکش میکنه چه بسا کسایی که تو سن کم بچه دار میشن عمرشون کفاف نمیده اون بچه خدارو داره مردم رو قضاوت نکنیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نذارنم همچین زنه میره اول مهرشو میذاره اجرا ،اول مهرشو بر میداره بعدش سهم بچشو مگه میتونن ندن ...

یه دختر روستایی بوده از یه خانواده فقیر مگه عقلش می‌رسیده مهریه بذاره 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

حالا مرده آنتنش کار میکرد و یکی میخواست زفت و رفتش کنه زن گرفت واسه تنهایی زنه چه مرگش بود اصرار کرد ...

حالا امیدوارم بچه سالم باشه حداقل . از یه مادر ۵۵ ساله . بقیه ک اینجا منو خوردن ک زندگی خودشونه . 

حالا امیدوارم بچه سالم باشه حداقل . از یه مادر ۵۵ ساله . بقیه ک اینجا منو خوردن ک زندگی خودشونه .

ریسک سندوم دان زیاده اتفاقا خیلی اشتباه کردن 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

بعدش هم خانم پنجاه و پنج ساله احتمالا یایسه هست اگر هم نباشه احتمال حاملگی کمه چرت و پرت نگو

احتماً حاملگی کمه صفر نیست . چرا باید چرت و پرت بگم ؟؟؟؟؟ حامله است ۶ ماهشه بچشم پسره 

یه دختر روستایی بوده از یه خانواده فقیر مگه عقلش می‌رسیده مهریه بذاره

الان تو روستاهای دور افتاده هم مهریه رو میدونن مطمئن باش 

چون نمونشو دیدم میگم 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بعدش هم خانم پنجاه و پنج ساله احتمالا یایسه هست اگر هم نباشه احتمال حاملگی کمه چرت و پرت نگو

من دیدم زن ۶۰ حامله شده 

نشدنی نیست فقط بچه زود یتیم یسیر و بی کس شده

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

شما هم داری میگی احتمالا

احتمالش هست دیگه بهرحال

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه