2777
2789
بعد چند روز دفع شد چجوری دفع شد عزیزم منم تو حالبم۴.۵ میل دارم عذابم میده

۱ماه و نیمطول کشید ولی فعالیتش و زیاد کرد حتی نوبت عملم گرفت tul ولی لحطه آخر دفع شد شماهم فعالیت کن اینایی که گفتم تا جایی که میتونی بخور ایشالا دفع مییشه

شوهرم روزی ۱۰۰۰ تا طناب میزد حیلی پیاده روی میکرد از پله ها با سرعت بالاپایین میرفت کنارش دکتر یه ق ...

ببخشید عزیزم شوهرتون درد داشتن من درد واژن وتکرر ادرار دارم

نعمت روی زمین قسمت پر رویان است خون دل می خورد آنکس که حیایی دارد❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۱ماه و نیمطول کشید ولی فعالیتش و زیاد کرد حتی نوبت عملم گرفت tul ولی لحطه آخر دفع شد شماهم فعالیت ک ...

ممنون عزیزم اخه تو سایت گفتن سنگ تو حالب کلیه از کار میندازه از اون میترسم از عملم میترسم

بعد چند روز دفع شد چجوری دفع شد عزیزم منم تو حالبم۴.۵ میل دارم عذابم میده

به شوهرم قرص تامسولوسین داده بود و سیستون هیمالیا هیمالیا خانم هادمیتونن بخورن ولی تامسولوسین و نمیدونم و قطره سننگکل داده بود بهش همه اینا بهش کمک کرد

ممنون عزیزم اخه تو سایت گفتن سنگ تو حالب کلیه از کار میندازه از اون میترسم از عملم میترسم

نه مگه چند وفت تو حالب مال شما؟ ببین اگ خیلی طولانی بمونه میگن حطرناکه من شوهرم تو ۴۰ روز دفع کرد ولی تا ۳۰۴ ماهم مشگلی نیست

نازنین‌قرص گشاد کننده‌ میخوره ولی ۵ونوع اب ووحتما انجام‌میدم،روزی ۵۰۰تا طناب میزنه پیاده روی میره😫 ...

قرص سیستون بخوره تو یه هفته دفع میشه ، من سنگ کلیه 4 میل تو حالب کلیه داشتم

اصلا درد ندارهوچون سنگ گیر کرده تو حالب اونم ۱سانت مونده بیفته تو مثانه

ببینشوهر منم داشت هندونه رو با پوست جوشوندم سه چهار روز روزی دوسه لیوان خورد بعدش افتاد بدون درد

تنها تکرار من دوستت دارم 😘😘
نه مگه چند وفت تو حالب مال شما؟ ببین اگ خیلی طولانی بمونه میگن حطرناکه من شوهرم تو ۴۰ روز دفع کرد ...

من دو هفته است

قرص سیستون بخوره تو یه هفته دفع میشه ، من سنگ کلیه 4 میل تو حالب کلیه داشتم

منم ۴.۵ تو حالبمه دو هفتس تکرر ادرار ودرد عذابم مزده

ببخشید عزیزم شوهرتون درد داشتن من درد واژن وتکرر ادرار دارم

اره وقتی سنگ حرکت میکرد درد داشت دقیقا یکی از نشونه های دفعش تکرر ادرار ایشالا زود دفع میکنی شوهرم ادرارش قطع و وصل میشد دفع کرد همراه سوزشم بود