2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره وقتی سنگ حرکت میکرد درد داشت دقیقا یکی از نشونه های دفعش تکرر ادرار ایشالا زود دفع میکنی شوهرم ...

خدا از دهنت بشنوه انشاالله همیشه سالم باشید اگه از شوهرتون چیز جدیدی شنیدی برام همینجا بگو خدا خیرت بده

نعمت روی زمین قسمت پر رویان است خون دل می خورد آنکس که حیایی دارد❤️
فالیتت و زیاد کن سیستون هیمالیا بخور و مایعات ایشالا دفع میکنی عزیزم

از امروز دارم روانتیکس خارجی میخورم

نعمت روی زمین قسمت پر رویان است خون دل می خورد آنکس که حیایی دارد❤️

ای وای خیلی خطرناکه چون اگر تکون نخوره عفونت میکنه و خیلی بد میشه ، واسه مامان منم اینجوری بود گیر کرده بود تکون نمیخورد عفونت کرده بود و خونش به شدت عفونی شده بود و جونش خیلی توی خطر بود ، انشالله که زودتر دفع بشه

وای خواهر من که میخام از تایپیکت فرار کنم😂🏃🏻♀️

من ۶ سال درد میکشیدم بخاطر همین سنگ کلیه هرچیییی ک فکرش رو کنی خوردم اصلا فایده نداشت ک آخر سر همین چند ماه پیش رفتم سنگ شکن بعد سنگ شکن هم چند ساعت بعدش یه درد وحشت ناکی اومد سراغم ک داشتم میمردم ۳ تا مسکن زدم بهم یدونه هم سروم زدم اصلا آروم نمیشدم گلاب به روتون تن تن بالا میاوردم و تن تن ادرارم ذره ذره میومد

آخر کار مامانم میگه از حال رفتی دکترا ترسیدن دیگه دستگاه تنفس مصنوعی بهم وصل کردن و بهم مورفین زدن تا آروم شدم🤕🤦🏻♀️

بلافاصله بعد از سنگ شکن هم کلی سنگ های خورد شده با خون و زخمی ازم دفع شد چند روز بعدشم دیگه کلا تا دو سه هفته سنگ های ریز ریز ازم دفع میشد ک همشو جمع کردم🤭

وای خواهر من که میخام از تایپیکت فرار کنم😂🏃🏻♀️من ۶ سال درد میکشیدم بخاطر همین سنگ کلیه هرچیییی ک ...

😂😂ای بابا ولی راحت شدی

ولی سنگ شما تو کلیه بود تو حالب نبود چون سنگ تو حالب باشه نمیشه سنگ شکن کرد یا باید فع کنی یا عمل

😂😂ای بابا ولی راحت شدی ولی سنگ شما تو کلیه بود تو حالب نبود چون سنگ تو حالب باشه نمیشه سنگ شکن کر ...

آره من واقعاااا راحت شدم

اما کلیه من سنگ سازه به داییم رفتم🤦🏻♀️😂

فعلا برای یک الی دو سال راحتم😂😂 دوباره میان مهمون کلیم میشن ..

وای باورتون نمیشه انقدر شیاف مصرف میکردم روزی سه تا شیاف دیکلوفناک ۱۰۰ استفاده میکردم پشتش هم مسکن ریلایف میخوردم کیسته آبگرم داغ هم میزاشتم روی کلیم تا یکم آروم میشدم

پوست سمت کلیم کلاااا بخاطر کیسته آبگرم سوخته بود🤦🏻♀️