2777
2789
واسه آقایون روندشون خیلی طولانی تره ،منم دکتر بهم ۱۰ روز مهلت داد تا عمل،ولی من گوش نکردم با اینکه ی ...

دعا کن دردش شروع بشه ففط،بقیش و انجام میده ولی  فعالیتش و دلره ابم‌زیاد میخوره😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرستادم‌ببین‌سیتی اسکنش

عزیز بگو فقط طناب بطنه سونو بعدی هندرونفروز باشه شوهرتو میفرستتن عمل فنر زدن 

کدوم شهری زود باشه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

دعا کن دردش شروع بشه ففط،بقیش و انجام میده ولی فعالیتش و دلره ابم‌زیاد میخوره😢😢

تا ده روز حتما میوفته ولی اگه نشد بره سونو بده ورم کلیَش بیشتر نشه خدایی نکرده ،میگم که واسه منم ۲۵ روز کشید اون رقصیدنه خیلییی تأثیر داشت چون دقیقا فردای عقد دفع شد 

دعا کن دردش شروع بشه ففط،بقیش و انجام میده ولی فعالیتش و دلره ابم‌زیاد میخوره😢😢

بگو فقط طناب بزنه استراحت کنه طتاب بزنه ادراد پر فشار کنه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

دیروز سونو داد هیدرونفروزش همونوز خفیفه

واسه منم همون بود دقیقا خفیف بود ولی هرجور حساب کنی بازم یه نوع تهدیده واسه کلیه چون آب و املاح درست دفع نمیشه و باعث میشه کلیه ورم کنه 

عزیز بگو فقط طناب بطنه سونو بعدی هندرونفروز باشه شوهرتو میفرستتن عمل فنر زدن کدوم شهری زود باشه

دیروز سونو داد هیدرونفروزش خفیف یود ۵ ابانم سونو داره  دفع نشه باید عمل کنه

واسه منم همون بود دقیقا خفیف بود ولی هرجور حساب کنی بازم یه نوع تهدیده واسه کلیه چون آب و املاح درست ...

درسته ولی هر چی به دکترش گفتم گفت تا دو سه هفته اسیب نمیبینه چون خفیفه  بیشتر نشه اگه دفع نکرد عمل