2777
2789
دردش برابر با زایمانه😫فقط مایعات خیلی زیاد بخوره و فعالیت داشته باشه

موقعی که سنگ از کلیه اومد تو حالب مرد و زنده شد بیهوش بردمش بیمارستان از شدت درد انقد بالا اورد 

موقعی که سنگ از کلیه اومد تو حالب مرد و زنده شد بیهوش بردمش بیمارستان از شدت درد انقد بالا اورد

خیلی بده🥲من زایمان طبیعی داشتم، درد سنگ کلیه دقیقا برام اندازه درد زایمان بود، من کمرم خم شده اصلا نمیتونستم راه برم

❤️دنیام پسرام❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو ۵نوع اب میوه یا مایعات با طعم های مخلف بزاره کنار دستش یکی اب البالو یکی چای یکی اب خالی یکی ...

نازنین‌تو سیتی اسکن گفت سنگ قسمت  ثلث دیستال حالب  یعنی میخواد بیفتهوتو مثانه ولی سنگ ۴ میلی خیلی کوچیک  جا خوش کرده لعنتی 

خیلی بده🥲من زایمان طبیعی داشتم، درد سنگ کلیه دقیقا برام اندازه درد زایمان بود، من کمرم خم شده اصلا ...

شوهر منن همینطور در عرض ۱ دقیقه دردش از صفر به ۱۰۰ رسید زمین گیرش کرد  ترسناک بود بالا میاورد رنگش زرد لباش کبود شده بود ،الان که باید دردش بیاد سنگ حرکت کنه نمیاد سنگ سیریش شده😩😩😩👿

اره عزیزم تامسولوسین داده گشاد کننده حالبه،،هیدروکلرتیازید ددره واسه افزایش ادرار

اره بچه زبون بسته ۱۰ماهم این قرصا میخورد .سونو کلیه شوهرت بفرست ؟ هیدرونفروز نکردهگ

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اره بچه زبون بسته ۱۰ماهم این قرصا میخورد .سونو کلیه شوهرت بفرست ؟ هیدرونفروز نکردهگ

چراهیدونفروزش خیلی خفیفه دوبار سونو داد یبار سیتی گفتن هنوز حفیف جای نگرانی نیست سنگ دفع بشه خوب میشه

واسه من پنج  و نیم میل بود.تو حالب گیر کرده بود .عقد پسرعموم بود کلی رقصیدم فرداش دردم شروع شد این ینی سنگم داشت حرکت میکرد رفتم رو تخت تا می‌تونستم پریدم بعدش با یه درد وحشتناک دفع شد من از زمانی که فهمیدم سنگ دارم تا دفعش ۲۵ روز شد ،هرروز هم ماالشعیر تلخ می‌خوردم با آب فراوون و دویدن از پله

واسه من پنج و نیم میل بود.تو حالب گیر کرده بود .عقد پسرعموم بود کلی رقصیدم فرداش دردم شروع شد این ی ...

خدار وشکر 😭😭😭😭😭 پس چرا برای شوهرم تکون نمیخوره  ۴ میل  مرد هم‌هست سرکار میره ولی بازم طناب زیاد میزنه ولی دردش نمیاد 😢😢چرا با این همه فعالیت حرکت نمیکنه

خدار وشکر 😭😭😭😭😭 پس چرا برای شوهرم تکون نمیخوره ۴ میل مرد هم‌هست سرکار میره ولی بازم طناب زیاد ...

واسه آقایون روندشون خیلی طولانی تره ،منم دکتر بهم ۱۰ روز مهلت داد تا عمل،ولی من گوش نکردم با اینکه یه مقدار  هیدرونفروز کرده بود کلیه راستم ،بگو‌کم نیاره دردش شروع شد بهش یه بطری ماالشعیر بده سر بکشه بعد تا می‌تونه بپره ،با اولین فشار ادرارش سنگ میوفته .من زایمانم داشتم اولین دردم که باعث شد بفهمم سنگ دارم خیلییی غیر قابل تحمل تر از درد زایمان بود واسم 😢وحشتناک بود اون شب