اگه دعا یا ذکر خاصی میخونین یا خیالبافی میکنین وبه رویاهاتون فکر میکنین بیاین بگین مثلا من به خواسته م فکر میکنم و بیشترشبام باخدا حرف میزنم
اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
معمولا پسرم دیر میخوابه. اونقدر خسته ام که به فکر نمیرسه.
در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
من خیلی سعی میکنم به چیزای خوب فکرکنم اینجوری صبح که بیدارمیشم واقعا حالم خوبه
اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود
من چند ساله ترسو شدم..تا چراغو خاموش میکنم، ترسم شروع میشه..گوشامو تیز میکنم ببینم صدایی از اطراف میشنوم یا نه!!!😑😑😑 همش در حالت آماده باشم 😐😐😐یادش به خیر ،۱۱..۱۲ سالم بود چشمامو میبستم میرفتم تو رویا...از روح و ..میترسم
از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !! من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳