2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه داشتن میخندیدن...من تو فکرم بود با خودم ایزی لایف بیارم گفتم ی وقت لازم میشه وسط فیلم...والا ب ک ...

ولی لیدر باید بهتون شرایط و احتمالاتو کامل میگفت که امادگی لازمُ داشته باشین، حالا شما نمیدونستید اونکه اشنایی داشت و میدونست

فقط 43 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

ولی لیدر باید بهتون شرایط و احتمالاتو کامل میگفت که امادگی لازمُ داشته باشین، حالا شما نمیدونستید او ...

بخدا هر کی از جاش پاشده واسه من شده لیدر...بِ قولِ شما باید قشنگ توضیح می‌داد...باز من خیلی تجهیز اومدم بیا ببین دخترا شلوار زاپ دار پوشیدن تو این سرما با ی تونیک...روسری ام ندارن من با کلاه شال گردن تو کیسه خواب دارم میلرزم 

ی کم نوشیدنی میخوردی الان یخ نمیزدی😂

بابا اتفاقا چادر بغلیمون ۲ تا مردِ جنتلمنِ اساسی یعنی ی بساطی چیدنا...بنده های خدا هی تعارف میزدن بیاین این شوهر من بدتر از اسلام دست و پای منو بسته 😄

بخدا هر کی از جاش پاشده واسه من شده لیدر...بِ قولِ شما باید قشنگ توضیح می‌داد...باز من خیلی تجهیز او ...

باز خوبه شما مجهزتری😄 ولی بعدا حتما بهش بگو و انتقاد کن فکر نکنه سنگ تموم گذاشته حالا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

باز خوبه شما مجهزتری😄 ولی بعدا حتما بهش بگو و انتقاد کن فکر نکنه سنگ تموم گذاشته حالا

اوووففف بیا ببین چ بادیم ب غبغب میندازه ... داره برنامه بعد و اوکی می کنه...ملت این اعتماد ب نفس و از کجا میارن 😂

اوووففف بیا ببین چ بادیم ب غبغب میندازه ... داره برنامه بعد و اوکی می کنه...ملت این اعتماد ب نفس و ا ...

😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عه حیف شد یکی دو تا شات میزدی سرما یادت میرفت

لعنتی چی توش داره؟

خدا شاهده پسرا تیشرت و شلوارک پوشیدن میگن عجب هوایی

یا دارن خالی میبندن جلو دخترا

یا واقعا تو اون شات ی چیزایی هست 😂

با تور رفتین؟محیطش چطوره؟

والا تور ک نمیشه اسمش و گذاشت ... نزدیک ۵۰ تا نفر جمع کرده گفت میخوایم تو طبیعت فیلم ترسناک ببینیم

تو مسیر روستا شهرستانک جاده چالوس ی باغ قُروق کرده جاش خوبه کنار رودخانه ... جون میده برا عکاسی درختا رنگارنگ 

همه چی آزاد...بزن برقص و نوشیدنی و