2777
2789
عنوان

بختک لعنتی

553 بازدید | 62 پست

سلام دوستان شبتون بخیر

برای بختک  دعانویس برم ؟

یاروانشناسی روان پزشکی 

بخدادیگه خسته شدم 

ازفرط خستگی  وعذاب اعصاب

جونی واسم نمونده عاجزعاجز شدم دیگه  هرکی راه حلی میدونه بگه ثواب داره

لایک نکنید                      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هروقت آرامش روان و اعصاب ندارم واسم پیش میاد تا مرز خفگیم رفتم آیت الکرسی بخون قبل از خوابت. به چ ...

الان سالهاست که زیر فشار اعصابم قرص آلپرزولام که میخورم حالم خیلییی خوبه خابمم راحت  خوندم هرشب باصلوات واینا میخوابم ولی چاقو زیر بالش که میزارم یکم بهتره حالم 

لایک نکنید                      
اگه بدونی بختک چیه بی شک علائمش هم میدونی دیگه !

منظورم اینکه شاید علائم دیگه هم داشته باشی به جز اینکه تو خواب و بیداری نمی تونی حرکت کنی بعد بدنت سنگین میشه انگار یکچیزی روت افتاده 

من اینجوری بودم به پلو هم عادت داشتم بخوابم بعد بین خواب و بیداری یهو حس میکردم یکچیزی روم اگه حرکت نمی کردم این سنگینی بیشتر و بیشتر میشد 

گاها تو خواب و بیداری صدای حرف یا خنده چند نفر میشنیدم و یکسری چیزا تو بیداری

منظورم اینکه شاید علائم دیگه هم داشته باشی به جز اینکه تو خواب و بیداری نمی تونی حرکت کنی بعد بدنت س ...

دقیقااااا وکاملا درست توضیح دادی خب چیکارکنم خلاص شم؟

لایک نکنید