2777
2789
عنوان

بختک لعنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 62 پست
ودقیقا حس لمسی هم شدم مثل نوازش کردن موهام ولی بیشتر اذیت کنندس خصوصا حس شنیداری کع گفتیدخیلی بده جز ...

پیش هر دکتر و روانشناس بری قسم می خورم یا میگن دو قطبی شدی یا شیزو فرنی شدی یا تو هم میزنی .

اما من حاضرم جلوی همه قسم بخورم اصلا همچین چیزی نیست .

و علم پزشکی نتونسته همچین چیزری رو درمان کنه فقط در حد قرص ارام بخش و یوگا و چاکرا و این چیزاست که خود اینها هم باعث میشه شما نخواسته اجنه رو به کالبد خودت دعوت کنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله مشکل بختک رفع شده باشه ولی اگر نشده حتما قبل از خواب خصوصا وقتی غذای گوشتی میخوری حتما دست و دهانتو خوب بشور چون اینا برای گرفتن انرژی میان سمت آدما. یه دعاییم تو مفاتیح از پیامبر نقل شده دعای امان از شر جن و انس. عالیه. من هر وقت میخوندم حتی تو حالتیکه روم افتاده بودن، فرار میکردن. سعی کن قبل از خواب هر شب بخونی. تجربه خودمم اینه که وقتی معنویاتو قوی کردم دیگه خیلی کمتر اذیتم میکنن.

دعاى حضرت رسول (پیامبر) صلى اللّه عليه و آله است: كه امان از جنّ و انس مى‏ باشد:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحيمِ

به نام خدا كه رحمتش بسيار و مهربانى ‏اش هميشگى است،

لا اِلهَ اِلا اللَّهُ عَلَيْهِ تَوَكَّلْتُ

معبودى جز خدا نيست، بر او توكلّ كردم

وَ هُوَ رَبُّ الْعَرْشِ الْعَظيمِ ما شآءَ اللَّهُ كانَ وَ مالَمْ يَشَاْ لَمْ يَكُنْ

و او پروردگار عرش بزرگ است، آنچه‏ خدا خواست شد، و آنچه نخواست نشد،

اَشْهَدُ اَنَّ اللَّهَ عَلى كُلِّشَيْئٍ قَديرٌ وَ اَنَّ اللَّهَ قَدْ اَحاطَ بِكُلِّ شَيْئٍ عِلْماً

گواهى مى ‏دهم كه خدا بر هر چيز تواناست. و در دانش به همه‏ چيز احاطه دارد،

اَللّهُمَّ اِنّى اَعُوذُ بِكَ مِنْ شَرِّ نَفْسى وَ مِنْ شَرِّ كُلِّ دآبّةٍ اَنْتَ اخِذٌ بِناصِيَتِهاخدايا به تو پناه مى‏ آورم از شرّ خودم و از شر هر جبنده ‏اى كه تو گيرنده مهارش هستى،اِنَّ رَبّى عَلى صِراطٍ مُسْتَقيمٍ