2777
2789
عنوان

چقد با این جمله موافقید

238 بازدید | 28 پست

ریاضی بازارکار نداره!

از خانواده و اطرافیان دیدید؟یا شرایطشون سنجیدید؟ینظرتون دور از انچه تو جامعه سر زبون افتاده نیست؟

اگرقراراست‌سقوط‌کنی،سقوط‌کن؛آنکه‌خواهی‌شد،توراخواهدگرفت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داره ولی خب نمصرفه من همسرم مثلا مهندس عمران چند جا کار میکنه ولی غیر یه ماشین چیزی نداریم

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

موافق نیستم

نصف کسایی که میشناختم مهاجرت کردن اونم به واسطه درخواست برای شغل!!!

بقیه هم اونایی که مهندسی برق و مکانیک خونده بودن شغل داشتن

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

رشته های ریاضی بنظرم واقعا باید در اون رشته استعداد زیادی داشته باشی تا موفق بشی 

و خود اشتغال هم هستن باید توانایی خود اشتغالی هم داشته باشی و اینو اکثر مردم بازار کار بد در نظر میگیدن چون دنبال استخدامن 

البته من رشتم تجربی هست بیشتر با دشته های بیمارستانی آشنام 

وای از این عمر که با می‌گذرد، میگذرد :)

اصلا ریاضی به چه دردی میخوره

منظورت چیه عزیزم؟😂

با ریاضی کلا حل کردن مشکلات زندگیت با منطق میره جلو فقط صرفا رشته دبیرستان و دانشگاه نیست درواقع باهاش یاد میگیری چطوری منطقی جلو بری!

به نظرم باید مهاجرت کنن اطرافم هر کی مهندسی خوند مهاجرت کرد و موفقه 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

داره ولی خب نمصرفه من همسرم مثلا مهندس عمران چند جا کار میکنه ولی غیر یه ماشین چیزی نداریم

ازمون نظام مهندسی دادن؟

خب چرا شرکتشون تغییر نمیدن ماهی ۵۰ با ۳ سال سابقه کار مهندسی عمران میخان .. یه سایت خست میتونید روزومه بدید پذیرش کنن

دبیرستان هر مهندسی تو دانشگاه .. مثل صنایع ، کامپیوتر ...

رشته های دانشگاهی که با ریاضی فیزیک دبیرستان میشه سراغشون رفت که خوبن

به عرضه ی طرف بستگی داره

نه که بگم همشونا ولی خب خوبن

برای دخترا محدودیتش بیشتره

ازمون نظام مهندسی دادن؟خب چرا شرکتشون تغییر نمیدن ماهی ۵۰ با ۳ سال سابقه کار مهندسی عمران میخان .. ی ...

خست(هست)