2777
2789
عنوان

چقد با این جمله موافقید

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 28 پست
موافق نیستمنصف کسایی که میشناختم مهاجرت کردن اونم به واسطه درخواست برای شغل!!!بقیه هم اونایی که مهند ...

تا حدودی موافقم نمیدونم چرا یطوریکه تا میگی ریاضی میگن کنسله بازارکار نداره!

اگرقراراست‌سقوط‌کنی،سقوط‌کن؛آنکه‌خواهی‌شد،توراخواهدگرفت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رشته های ریاضی بنظرم واقعا باید در اون رشته استعداد زیادی داشته باشی تا موفق بشی و خود اشتغال هم هست ...

اخه درماقبل اون زحمت بسیار زیادی که میکشی مثلا پرستاری با ماهی۳۰ بیاری کنکورت سفید بدی عمران شهر کوچیک قبولی بعد ۲ سال کارآموزی هم استخدام یه شدکت و ماهی اولاتا ۲۰ بعد هم تا بیشتر از ۵۰...

این جمله به نظرم چون خیلی کُلیه درست نیست

خب خود رشته ی ریاضی یک عالمه زیر شاخه داره که خیلیاش باز کار خوبی داره

مثلا عمران، معماری، دکوراسیون داخلی، هوش مصنوعی، حسابداری، برق، مهندسی مواد، مهندسی شیمی، کامپیوتر، هوا فضا و...

فقط کافیه علاقه داشته باشی چون توی هر رشته ای سختی فراوونه ولی علاقه‌ست که باعث می‌شه اون سختیا به چشم ادم بزرگ بیان ادم اگر علاقه داشته باشه به رشته‌ش هرجور شده خودشو جا می‌کنه

یه موضوع دیگه هم هست اینکه الان تازه رشته ریاضی داره دوباره جون می‌گیره(البته این نظر منه)

ماهی ۵۰ با ۳ سال سابقه عجیبه

برعکس من امروز تو سایت درخواست شرکت هارو بررسی کردم  انکشت شمار ۲۰۰ هم بود حالا شما چک کنید

تا حدودی موافقم نمیدونم چرا یطوریکه تا میگی ریاضی میگن کنسله بازارکار نداره!

جالبه نشنیدم تاحالا

خودم تجربی بودم دوست ریاضی هم داشتم ندیده بودم کسی بگه همچین چیزایی 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

این جمله به نظرم چون خیلی کُلیه درست نیستخب خود رشته ی ریاضی یک عالمه زیر شاخه داره که خیلیاش باز کا ...

همینطوره،و این بخاطر نیاز عموم جامعه به تکنولوژی و در نهایت هوش مصنوعیه چون تنها رشته هاییو داره که جایگزین هوش مصنوعی که هیج بلکه پررنگ تر میشه

ریاضی برای مهاجرت بهترین بازار کار داره  

تو ایران بازار کار کمی داره  اما نمیشه گفت کلا نداره به نظرم تو هرکاری بهترین باشی تو کشور خودت بازار کار و درآمد خوبی داری و اینکه سر زبون دار و زرنگ هم باشی بی تاثیر نیست 

جالبه نشنیدم تاحالاخودم تجربی بودم دوست ریاضی هم داشتم ندیده بودم کسی بگه همچین چیزایی

ولی من رشتم ریاضیه خیلی شنیدم بهم میگت🥲😂

ولی من رشتم ریاضیه خیلی شنیدم بهم میگت🥲😂

همونه مرض دارن😂

اهمیت نده

مهندسی عمران برق کامپیوتر مخصوصااااا

عالیه 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

ازمون نظام مهندسی دادن؟خب چرا شرکتشون تغییر نمیدن ماهی ۵۰ با ۳ سال سابقه کار مهندسی عمران میخان .. ی ...

خوب هرماه پول نمیدن الان شش ماهه هیچی ندادن

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
خوب هرماه پول نمیدن الان شش ماهه هیچی ندادن

عیوای.. ولی به عنوان یه دختر مجرد ماهی ۲۰ تومن خب برام کافیه دیگه ته؟به عنوان یه مهندس عمران؟

عیوای.. ولی به عنوان یه دختر مجرد ماهی ۲۰ تومن خب برام کافیه دیگه ته؟به عنوان یه مهندس عمران؟

کارمند خالی نهایت ۱۲بگیری همسر من ناظر سرپرست کارگاه هست ۸هست حقوقش 

نظامم اگر قبول شی شهر کوچیک چیز زیادی دستتو نمیگیره چون رقیب زیاده و کلا پیمانکاری هم که خیلی سودش خوبه انقد جوش مردونه ست که مناسب خانوم جوون نیست سخت میشه

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا