2777
2789
عنوان

لطفا خانما فقط بیان(پریود)

221 بازدید | 14 پست

سلام شبتون بخیر

۲تا سوال

من ۲۳سالمه و مجردم

ماه پیش دقیقا ۱مهر پریود شدم

و امروز که ۲۶ام مهر بود پریود شدم

الان پریود من غیر عادی و نیاز به مراجعه به پزشک یا خیر؟؟؟

و اینکه هنوز هم میشه تاپیک رو قرار گذاشت تو حذف تاپیک و نی‌نی‌یار حذف کنه یا برداشته شده این قانون؟

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱تا۳ روز زودتر میشدممثلا اگر ۵تیر میشدم ماه بعد ۱مردادیا۲مرداد میشدمیا ماه بعد همون ۵مرداد میشدم

اهااا خب این اشکال نداره ولی ببین مثلا سیکلت ۳۰ روزی باشه یهو بشه ۴۵ روزی یا ۲۰ روزی اونم چندماه پشت هم نه یه بار  خب یعنی بهم ریختی 

ولی اینجوری که شما میگی نه مشکلی نیس خورد و خوراک  میزان کار کشیدن از بدن باعث میشه چند روز جلو عقب بشه

یه چیزی میگم اویزه گوشت کن زمین خدا بدجوری گرده 

من ۱۷ سالمه منم هر ماه دو هفته دیر تر میشم این ماه ک شد سه هفته بعد درد شدیددد خونریزی زیاد و لخته اییم دارم منم نیاز به مراجعه پزشک دارم؟

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع