2777
2789
عنوان

افتادگی دهانه رحم

84 بازدید | 19 پست

کسی داشتخ؟یا میشناسید کسیو ک داشته ...درمان شده؟؟

جوری افتاده که از واژنم زده بیرون خیلی ناراحتم😭😭

ما بَد نبودیم....بَلَد بودیم دنیا ما رو نمیخورد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دکتر کفت روزی ۳بار بنظرت تاثیر داره؟؟ولی داروهایی ک داده واسه عفونتن بیشترشون

خیلی زیاد روزی سه بار سه تا چندتا ؟ باید خیلی انجام بدی بله برای عضلات کف لگن موثره زیاد

چند سالته؟چندتا زایمان داشتی؟؟برو عمل کن خودتم اذیت نکن اگه زایمان دیگه پیش رو نداری

۲تا داشتم دومیش سقط بود ....خیر سرم تا یکی ۲ماه دیگ خواستم باردار شم ...عمل چیه؟؟دیگ بعدش نمیشه بچه دار شد تازه  ۳۲ سالمه

خیلی زیاد روزی سه بار سه تا چندتا ؟ باید خیلی انجام بدی بله برای عضلات کف لگن موثره زیاد

گفتی روزی ۳بار ....من هر بار ۱۰تا انجام میدم چندثانیه میشمارم میام پایین ...درسته یا نه؟؟

گفتی روزی ۳بار ....من هر بار ۱۰تا انجام میدم چندثانیه میشمارم میام پایین ...درسته یا نه؟؟

تو نت بزن میاره تو حالت خوابیده ایستاده نشسته هرجوری هستی هی خودتو شل و سفت کن منقبض کن 

روز هزار بارم کمه اینجور که دکترا میگن