2777
2789
عنوان

اگه همین الان یهویی خدا بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 813 بازدید | 114 پست

خونه دار شدن پدر مادرم 

ازدواج موفق دختر خالم 

شفای دختر عموم

و در اخر عاقبت بخیری دخترم با بهترین درجات 

ایمان صفا یجا نوشته بود:کیا  یه شب که اعصابت خورد بود و بد حرف زدی لال بودن و بخاطرت  هیچی نگفتن ؟همونارو نگهه دار!((و من تورو نگه داشتم تا ابد)) یه دختر دارم شااه نداره صورتی داره ماه نداره  آوینای قشنگممم دختر خوش صحبت مامان کلییی آرزوهای قشنگ برات دارم بزرگ شو و قد بکش ما قراره آینده تورو باهم بسازیم دوست دارم قلب مادر♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشیمون بشه دیگه خیانت نکنه

الهی آمین

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

خدایاشکرت

الهی العفو

سلامتی خانواده م و خودم 

خواهر برادرام

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو
مرسی❤️❤️❤️انشا الله همه ب ارزوهاشون برسن

انشاالله.

وشفای همه مریضا.ومن

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

خدا خودش می‌دونه چی می‌خوام

الهی آمین نگاه خدا به دل پاک ومهربونت

خدایاشکرتالهی العفوسلامتی خانواده م و خودم خواهر برادرام

آمین بحق الله بودنش

ظهور آقامون ، تمام حاجتمندا به حاجتشون برسن مریضها شفا بگیرن ، همه پدر و مادرا سالم باشن، دامن همه چشم انتظارا سبز بشه ، برای من حقیرم دعا کنین خدا منو لایق مادر شدن بدون به زودی بهم فرزند سالم و صالح بده

اینکه پدربزرگم رو شفا بده😭😭🙏🏻التماس دعا

الهی آمین بحق امام رضا

دوباره باردار بشم ایندفعه بارداری موفق داشته باشم و دخترم سالم و به موقع به دنیا بیاد دوباره دلمون ش ...

آمین بحق شش ماهه کربلا