2777
2789
آره واقعا احتمالش خیلیه چون موهای منم بعد از اینکه مامانم زدشون خرمایی شد

برای خودم خیلی جالب بود،فکر می کردم خودم اینجور فکر می کنن،بعد دیدم اطرافیان هم میگن روسر دخارت حناگذاشتی،میگفتم نه،بعد میگفتن موهاش خرمایی شده

دخترمن بعداز کچل کردن تو۴سالگی تغییر کرد،موهاش فرو مشکی بود،الان لخت و بور شده

جالب بود 

يعني موهای نوزادی ممکن هست هیچ وقت نریزه؟ و مال اون بوده باشه؟ 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دخترخودم دنیا اومد عین خودم کله سیاه. بعد موهاش خیلی روشن خرمایی شده

دقیقا دختر منم همینجوری شد مشکی مشکی بود موهاش الان طلایی و بور شده

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
جالب بود يعني موهای نوزادی ممکن هست هیچ وقت نریزه؟ و مال اون بوده باشه؟

نمی دونم حقیقتش،خودمم تجربه دخترمو اولین بار دیده بودم،موهای دخترم مشکی پر کلاغی بود،حتی شک کرده بودم مادرشوهرم سرش حناگذاشته،بعد که پرسیدم گفت نه

موهای پسرم از اول ک بدنیا اومد بور بود الانم طلایی روشنه ولی ندیدم کسی بعدا روشن بشه

خودمم واقعا تاحالا ندیده بودم،مامان خودم بچگی زرد قناری بود،الان خرمایی روشنه

نمی دونم حقیقتش،خودمم تجربه دخترمو اولین بار دیده بودم،موهای دخترم مشکی پر کلاغی بود،حتی شک کرده بود ...

دختر منم پرکلاغی بود کچلش کردم دیدم موهاش بور درومده و فرفری.

خیلیاااااا اینجوری ان و من زیاد دیدم اصلا چیز عجیبی نیس.

شوهرم میگه ای کاش دوباره مشکی بشن ولی فکر نکنم بشن چون مامانم بوره هنوز موهاش خرماییه احتمالا ب مادرم رفته

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏
دختر منم پرکلاغی بود کچلش کردم دیدم موهاش بور درومده و فرفری.خیلیاااااا اینجوری ان و من زیاد دیدم اص ...

اره،مخصوصا اگه بعد کچل کردن باشه دیگه تغییر نمی کنه