2777
2789

من ی بچه دیدم موهاش طلاییه طلایییی بود ب مامانش گفتم ب خودت رفته یا باباش گف هیچ کدوم اصلا تا یسال هم مشکی و لخت  بود موهاش وقتی کچلش کردیم این رنگی و فرفری دراومد ...وای خیلییی ناز بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ی بچه دیدم موهاش طلاییه طلایییی بود ب مامانش گفتم ب خودت رفته یا باباش گف هیچ کدوم اصلا تا یسال ه ...

چندسالگی کچل کردن،من ۴سالگی کچل کردم،الان بور دراومده

اخه واسه دخترمو پارسال کچل کردم،مشکی مشکی بود،الان بور دراومده،۵سالشه،البته تونور روشنترهممکنه تیره ...

خوبه که ...جالب بود...البته یه چیزیم بگم...من تا قبل ازدواجم رنگ نمیذاشتم سرم...ولی موهام دو رنگ بود...قهوه ای و مشکی‌‌‌...دیگه نمیدونم چطوریا بود

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 
بعد از ابن که موی نوزادی می ریزه موهای اصلی کودک درمیاد و بستگی داره ژن موهای بچه چی باشه

دخترمن بعداز کچل کردن تو۴سالگی تغییر کرد،موهاش فرو مشکی بود،الان لخت و بور شده

من بچه بود دقیقاااااا شبی حنا دختری در مزرعه بودم

هر سال ک میگذره موهام روشن تر میشه و رو ب بلوندی...

محال بیرون برم کمه کمه ۲/۳مفر نپرسن رنگ موهات چیه یا موهاتون کجا رنگ کردی وقتیم میگم رنگ موهای خودمه باورشون نمیشه و فک میکنن از قصد نمیگم🤗😅

میگن کویر یه جنگل بود که به بارون گفت دوستت دارم...