من ۴ساله مشکلات متعدد عجیب و غریبی دارم پیش یسریا از کسایی که تو علوم غریبه بهرحال خبره هستن رفتم گقتن طلسم داری و همزاد داری و حرف های این چنینی و کلا ازدواج نمیکنی و مجردی برای من این حرفشون غیر قابل هضم بود یعنی واقعا هیچوقت ازدواج نمیکنم؟بهم گفتن طلسمت هیچ جوره باطل نمیشه حقیقتا دلم شکست خانما شما دستور مجربی دارید برای ابطال طلسم؟
|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگریبهترین اتفاق زندگیمA🔗... درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چقدتنهاشدیمکهدردامونوتودیوارمجازیمینویسیم:)🌕 دلِمن تنگهبرایهمهروزاییکهرفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟 ازادیکلمهزیباییهکهحتیحاضرنیستحروفش بههموصلبشه. من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی زندگی نکردی و شیش دنگ حواست به چی میشهها بوده❤️🩹 کاربریدست²نفره(دوتادوستِهمسن)
خیلی دوست دارم الکی گفته باشن ولی میترسم ازاینکه حقیقت داشته باشه
خب خاستگار داری یا ن
|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگریبهترین اتفاق زندگیمA🔗... درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
قطعا هر چه خدا بخواد همون میشه پس توکل کن به خدا و ایمان داشته باش قدرت خدا از همه طلسم ها و این چیزا بیشتره و همه چیز در دست خداست او نخواد برگ از درخت نمیفته
وقتی هم از خودش بخوای بهترین همسر در بهترین زمان برات جور میکنه