2777
2789

سلام دخترا من چندساله خواننده خاموش نی نی سایتم 

انقد امروز سردرگمم گفتم بیام  باهاتون حرف بزنم راهنماییم کنید 

م چندروزه دانشگاه ازاد ثبت نام کردم تازه فهمیدم اموزش ابتدایی کاردانیش ۶ ترمه 😫یعنی در سال باید سه بار شهریه بدم ؟ و گفتن ک اجباریه 

شهریه هم با متغییر ترمی ۷ م میشه تقریبا 

کمکم کنید چکار کنم 

ارزششو داره بنظرتون ؟ اونایی ک این رشته رو رفتن یا ازش میدونن میشه خواهرانه کمکم کنیددد لطفااااا💔💔💔

عشــــAــــق🔗♥️

خب مگه دولتی نمی آوردی زدی آزاد!؟

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترم هفت تونن بیشتر میشه به نه تومن میرسه رشتشم نا پیوستس،،دوسال بخونی کاردانی دو سال لیسانس 

بنظرم برو علوم تربیتی پیام‌نور 

هزینه هم ترم سه تومن میشه

من آزاد آموزش ابتدایی خوندم دو سال پیش همون دو ترمم شد یازده تومن ،تازه ترم تابستونیش اجباریه اونم اون زمان حدود سه تومن بود که من دیگه نرفتم ،،اگع هزینه مالی مشکل نداری برو رشته خوبیه 

ترم هفت تونن بیشتر میشه به نه تومن میرسه رشتشم نا پیوستس،،دوسال بخونی کاردانی دو سال لیسانس بنظرم بر ...

بیشتر از یک م تا الان هزینه کردم  

خیلی پشیمونم  

میگن پیام نور مدرکش معتبر نیست و اصلا حسابش نمیکنن برا همین نرفتم 

شما بعد دو ترم دیگه نرفتید 

الان رشتتون چیه 

وقتی شنیدم هرسال سه ترم باید هزینه بدم حقیقتا دلم  راضی نمیشه انهمه هزینه و فشار ب خانوادم بیاد 

عشــــAــــق🔗♥️

بیشتر از یک م تا الان هزینه کردم خیلی پشیمونم میگن پیام نور مدرکش معتبر نیست و اصلا حسابش نمیکنن ب ...

نه اتفاقا الان فامیلامون پیام‌نور بودن استخدام شدن،ازمون استخدامی قبول بشی ربطی به آزاد و پیام‌نور ندارع،،،منم دیدم هزینه روز به روز می‌ره بالا خونوادم توان ندارن ،اومدم پیام‌نور 

نه اتفاقا الان فامیلامون پیام‌نور بودن استخدام شدن،ازمون استخدامی قبول بشی ربطی به آزاد و پیام‌نور ن ...

چ قد خوب 

من تازه ثبت نام کردم شهریه ندادم هنوز وارد سایت ک شودم قیمت بالا بود پشیمون شودم 

برا انصراف ازم جریمه میگیرن ؟

عشــــAــــق🔗♥️

چ قد خوب من تازه ثبت نام کردم شهریه ندادم هنوز وارد سایت ک شودم قیمت بالا بود پشیمون شودم برا انصراف ...

انصراف نمیخاد بدی ،،اره کل شهریه های ثابت کاردانی ازت میگیرن،،،،،اونو ولش دست نزن،،،الان که پیامنور ثبت نام ندارن صبر کن ورودی بهمن یه رشته خوب برو ،،رفتی پیام‌نور نمبخاد بگی آزاد اسم نوشتی ،،،،پیامنور روانشناسی و مشاوره و علوم تربیتی خوبه. ،،ازمون استخدامی میتونی شرکت کنی