2777
2789

واییی اصلا باورم نمیشه دوستم اینقدر حسود باشه واییی سرم سوت کشید بخدا زنگ زدم تازگیا رفته یه شهر دیگه بعد قرار بود بیاد پیشم سرماخوردگی گرفتم نتونستم ببینمش مثلا خودشو باهام صمیمی می‌دونه ولی انگار حسودیع برا خودش زنگ زدیم حرف از شوهر و خواستگار شد بعد گفتم که نازی تازگیا یه دوماهی هست یه خواستگار دارم یک چیزیه بعد چون شغل خواستگارم تو اداره آموزش پرورشه و کلا همه میشناسندش بعد گفتم فلانیه گفت وای اون پسره که به تو نمیاد نمیدونم زشته و... فلانه بعد گفت کجا دیدیش گفتم تو اداره ... بعد گفت دفعه بعدی منو هم می‌بری و یه طوری برنامه ریزی می‌کنی که کنم منم بیام ببینمش قبلا عکسشو از استوریش براش فرستاده بودم بعد گفت که نه تو مدیونم بهش جواب مثبت بدی و اون بدرد تو نمی‌خوره و مذهبیه و ... فلان گفتم من مذهبی هم اوکیم ولی بهش فکر نمیکنم تفاوت سنی مون زیاده بعد گفت آره اون بدرد تو نمی‌خوره منو باید چند بار پیشش ببری تا عاشق من بشه تو خرشانسی که همچین کسایی خواستگاری میکنند ازت بعد منم گفتم وات؟😕چی میگی از دروغ گفتم مهمون اومده برامون قطع کردم وای هاچ و واج موندم دوستم یعنی آنقدر می‌تونه حسود باشه خودشو مذهبی هم میگیره حالم ازش بهم خورد و متنفر شدم ازش درست ترین رفتار چیه باهاش بنظرتون؟

یه صلوات برام می‌فرستی ؟مرسی مهربونم 💙🫂

بخدا همه دوستا همیننننن . نگو بهشون چیزی 

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول ک همه ادما تو دلشون حسادتو دارن یکی زیادیکی کم یکی بروز میده یکی نه..

دوم بهترین کاراینکه ک هیچوقت چ دوست چ هرکیو درجریان هیچ مسعله ای از زندگیت نزاری

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
من همیشه برا همه دوستم خوب میخواستم فک میکردم اونام ایجورنولی حتی صمیمی ترینشون حسود بود و ی بار ضرب ...

آره واقعا من از سرشب تو شوکم انتظار اینو نداشتم ازش

اول ک همه ادما تو دلشون حسادتو دارن یکی زیادیکی کم یکی بروز میده یکی نه..دوم بهترین کاراینکه ک هیچوق ...

وای نمیدونم جو گرفت منو لامصب پسره دهن پر کنه همه میشناسنش فک میکردم دوستم همراهی کنه تا حسودی ولی..

وای نمیدونم جو گرفت منو لامصب پسره دهن پر کنه همه میشناسنش فک میکردم دوستم همراهی کنه تا حسودی ولی..

این مساعل مهمو نگو معلومه حسودی میکنه طبیعیه فک نکن ذاتش بده بدیش اینه ک نتونسته جلو حسودیشو بگیره بروز نده حدتقا

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
این مساعل مهمو نگو معلومه حسودی میکنه طبیعیه فک نکن ذاتش بده بدیش اینه ک نتونسته جلو حسودیشو بگیره ب ...

انگار شناختمش ولی واقعا مرموزه

عزیزم اکثر دوست ها همین جور هستند و کم پیش میاد واقعاً یک رنگ و یک دل باشند باهم...برای همینه که میگند دوست خوب کیمیاست... در واقع فقط خانواده اونم اعضای درجه اول هستند که خیرخواه آدم هستند و دلسوز و حامی اند...رو دوست جماعت حساب باز نکنید و توقع یک دلی و خیر خواهی ازشون نداشته باشید تا همچه رفتارهایی ازشون دیدید بهم نریزید

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
عزیزم اکثر دوست ها همین جور هستند و کم پیش میاد واقعاً یک رنگ و یک دل باشند باهم...برای همینه که میگ ...

میدونین اصلا این به قول خودش فرق داشت ولی وقتی شنیدم این حرفو ازش خشکم زد انتظار همه چیو داشتم غیر این