2777
2789
عنوان

خانم های با سیاست

268 بازدید | 14 پست

جدای از اینکه مراجعه کردن به دعانویس کار درستی هست یا نه؟؟!!!! یه سوال دارم از خانم های فوق با سیاست

اگر دعانویس پیدا کنیم آیا کار درستی هست که با شوهرم برم پیش دعانویس؟؟

آیا عواقبی داره توی رابطه من و همسر؟؟؟

برای شغل خودش میخوام دعا بگیرم. دعای رزق و روزی

گره های کوری تو زندگیت وارد میشه

اون دعا نویس نمیزاره تو خوشبخت بسی پس دیگ پول از کجا بیاره اول خوب میکنه دوباره گره بزرگ میندازه ک بری سمتش

تو سایت نمیام مگر شرایط خاص..آزمون مهمی دارم تا قبول نشم نمیام با خبر خوب میام۱۰ بهمن ۴۰۳

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا واقعا از مفاتیح ننویسه؟ مگه مفاتیح حکمش از یه رمال کمتره؟

بنویسه  خودش میدونه 

دعا رزق وروزیه 

تو مریض باشی دکتر نمیری؟ دیگه دکترنرو تو مفاتیح و داروخانه معنوی کلی دعا هست 

بعضی وقتا دعا اینجوری خوبه 

بنویسه خودش میدونه دعا رزق وروزیه تو مریض باشی دکتر نمیری؟ دیگه دکترنرو تو مفاتیح و داروخانه معنوی ...

توی مفاتیح بنویسه که خوبه اما رفتن پیش رمال اصلا کار درستی نیست اونا خود شیطانن

بنویسه خودش میدونه دعا رزق وروزیه تو مریض باشی دکتر نمیری؟ دیگه دکترنرو تو مفاتیح و داروخانه معنوی ...

پزشک چندین سال درس خونده و از رو علم و دانش نسخه مینویسه اما کدوم حرف رمال منشا علمی داره؟ این دو اصلا قابل مقایسه نیست هر مشکلی هست به خدا و قرآن متوسل بشین رمال اگه چیزی بلد بود یه دعا واسه خودش می‌کرد وضعش خوب شه مجبور نباشه با گول زدن مردم نون در بیاره

نه با شوهرت نرو فردا همش فکر میکنه واسش دعا گرفتی خودت برو بگو از مفاتیح نوشتم واست

بهش گفتم پیدا کردی یکی کارش خوبه . شهرستان هست

گفت بیا بریم

گفتم میترسم

گفت با هم میریم خب

دیگه گفتم نه ولش کن میترسم

بهش گفتم پیدا کردی یکی کارش خوبه . شهرستان هستگفت بیا بریمگفتم میترسمگفت با هم میریم خبدیگه گفتم نه ...

تو نت بزن یه دستوری هست دقیق یادم نیست. یه پارچ یا ظرف آبی که هنوز استفاده نشده بیار توش پر آب کن30 یا 33بار دقیق یادم نیست سوره ی قدر رو بخون و با اون آب وضو بگیر حواست باشه حتی یه قطره آب تو فاضلاب نره چون قرآن روش خوندی گناه داره مثلا وضو که گرفتی یه چیز بذار زیر دستت آبشو بریز پای گلدون. بعد بقیه ی آب رو بذار جایی هر روز ازش استفاده کن بریز تو غذا تو چایی هر وقت خواست کم شه دوباره پرش کن نذار تموم شه. رزق خونت زیاد میشه. محبت بین تو و شوهرت زیاد میشه. شیطان از خونت میره. دعوا و گرفتاری هات حل میشه. دستور دقیقش تو نت هست