2777
2789
عنوان

خوشگلا بیان سوال دارمم

79 بازدید | 8 پست

خوشگلا احساسات زشتا رو یعنی درک نمیکنن ؟

یا مثلا وقتی جلوی یه نفر که حس زشت بودن می‌کنه این همه از خودشون عکس میگیرن و با ادا رفتار میکنن غیر عمدیه ؟

( میدونم همه خوشگلن هاااا ولی سواله دیگه درگیرم کرده شرمنده)

اونایی که عقده داشته باشن آره 

مگرنه تعریف نباشه من از همه دوستام خوشگلترم ولی هیچوقت جلوشون ادا در نیاوردم یا وقتایی که خودشون از خودشون عیب میگیرن ازشون تعریف میکنم عیبشون رو کمرنگ میکنم

کاربر قدیمی هستم💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونایی که عقده داشته باشن آره مگرنه تعریف نباشه من از همه دوستام خوشگلترم ولی هیچوقت جلوشون ادا در ن ...

همه که مثل شما نیستن آخه..

بعضیا تا چهره شون و اندامشون رو نکنن تو چشت ولت نمیکنن 

همه که مثل شما نیستن آخه..بعضیا تا چهره شون و اندامشون رو نکنن تو چشت ولت نمیکنن

بله متاسفانه اینطوریه 

ولی من هرکی که از چهره و اندامم تعریف میکنه یه تشکر میکنم ابدا به خودم مغرور نمیشم و بعدش خودم از خودم دیگه تعریف نمیکنم 

که میشناسم کسایی رو که اینطورین 

اونی که واقعا به زیبایی خودش آگاهه هیچوقت ادا در نمیاره چون خودش میدونه زیباس و نیازی به توجه نداره 

اگه کسی خواست از خودش تعریف کنه و خودشو دست بالا بگیره سعی کنین بی تفاوت باشید دو سه بار که محل ندین خودش دیگه ادامه نمیده 

البته من معتقدم خودت از اون دخترای خوشگل و متشخص هستی

کاربر قدیمی هستم💕
بله متاسفانه اینطوریه ولی من هرکی که از چهره و اندامم تعریف میکنه یه تشکر میکنم ابدا به خودم مغرور ن ...

اره واقعا کاش همه خوشگلا مثل شما بودن💗

فدات بشمم من چشمات خوشگل میبینه عزیزمممم💗💗💗