2777
2789

سلام امروز  یکی بهم گفت میتونی بچه هام رو نگهداری دهه ماهشونه دوقلو هستن و اینکه خودشم هست بنظرتون چه قیمت بگه برم واینکه اگه اشبزی کارای خونه روهم بخوام بکنم اون چقدر میشه لطفا راهمناییم کنید اخه هم اینکه بچه ندارم هم رابطم با بچه ها عالیه 

این روزا فقط منتظر ی معجزه کوچولوام   

یک به بالا

والا مادربززگ شوهر من یه پرستار داره که دست به سیاه سفید نمیزنه فقط شبا میره که پیرزن تنها نمونه شبا.کاراشو پسراش پ عروساش انجام میدن.۵۰۰ میگیره.فقط واسه خواب😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک به بالا والا مادربززگ شوهر من یه پرستار داره که دست به سیاه سفید نمیزنه فقط شبا میره که پیرزن تن ...

ده ماهه هستن اگرکارارو هم بکنم چقدر بگیرم خوبه

یک به بالا والا مادربززگ شوهر من یه پرستار داره که دست به سیاه سفید نمیزنه فقط شبا میره که پیرزن تن ...

یک میلیون کمه از 9 صبح تا 5 بعد ازظهر

قراره بری تو خونه خودش مواظبت کنی؟مسئولیت خیلی بزرگیه از پسش بر میای؟

بله تو خونه خودش خودشم هست بنظرتون نمیتونم ده ماهه سخته من سه ساله قبلا نگهداشتم خیلی راحت بود

ده ماهه هستن اگرکارارو هم بکنم چقدر بگیرم خوبه

اگه کارهای خونه رو هم بکنی حداقل یک و نیم، تازه بالا شهر قیمت از این خیلی بالاتر باید باشه

مهربانی را اگر قسمت کنیم،‌من یقین دارم به ما هم می‌رسد.
فقط به درامدش نباید فکر کنی میتونی مسئولیت دو تا بچه رو قبول کنی؟

خب وقتی خودشباشه حداقل مسولیت یکیشون به عهده ی منه