2777
2789
عنوان

جفت سیرکولار

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 21 پست
خداروشکر میگم شما استراحتم دارین؟

نه زیاد من فیبروم هم دارم ولی یه دختر چهار ساله فضول دارم بخوامم نمیتونم استراحت داشته باشم...😅

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم معذرت می خوام شما بعد اینکه متوجه شدید وضعیت جفت خوب شده،دیکه استراحت ندارین؟ و اینکه راب ...

دکتر چیزی برام ممنوع نکرده بود...نه گلم با وجود یه بچه فضول چهار ساله نمیتونم زیاد استراحت داشته باشم...😅

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

دکتر چیزی برام ممنوع نکرده بود...نه گلم با وجود یه بچه فضول چهار ساله نمیتونم زیاد استراحت داشته باش ...

اره منم دو تا بچه دارم نمیشه واقعا استراحت داشت.

ولی برای رابطه دکتر اولی ک رفتم پیشش برام ممنوع کردن ولی دکتر خودم اصلا چیزی نگفت، منم ترسیدم و مراعات کردم، حقیقتش الانم میترسم اگ دکتر بهم اجازشو بده

اره منم دو تا بچه دارم نمیشه واقعا استراحت داشت.ولی برای رابطه دکتر اولی ک رفتم پیشش برام ممنوع کردن ...

همیشه به حرف دکترت گوش کن...وضعیت جفت تا آنومالی بری انشالله درست میشه برای خیلی ها تو هفته های پایین جفت چرخشی بوده بعد جای ثابت قراره گرفته...