2777
2789

یه سری درساش عملیه مثل روش تحقیق و روانسنجی و کاربرد کامپیوتر که باید مقاله تحویل بدی و یا داخل کلاس امتحان عملی انجام بدی نمره بگیری 

آماراستنباطی و آمار توصیفیش سخته ریاضی تقریبا 

روانشناسی رشد و تحولی ۱ و ۲ درمورد کودک و نوجوان و مراحل رشدی ....

روانشناسی اعصاب و غدد و علوم اعصاب شناختی در مورد آناتومی مغز و غده های مختلف مثل هیپوفیز ورنیکه بروکا و...‌

روانشناسی صنعتی سازمانی هم در مورد نقش روانشناس در شرکت ها و سازمان های دولتی 

روانشناسی اعتیاد روانشناسی سالمندی روانشناسی مدیریت استرس و.... هم دروس اختیاریه که خیلی راحت هستن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا فیزیولوژی اعصاب و غدد چجوریع؟؟

مثل زیسته اما اصطلاحات خیلی سخت و غیر قابل فهمی داره 

در مورد انواع اسکن مغزی و غدد های مغزی و قسمت های مختلف مغزه که چه وظایفی دارن و اگر اسیب ببینه چه اتفاقی می افته و....

یه سری درساش عملیه مثل روش تحقیق و روانسنجی و کاربرد کامپیوتر که باید مقاله تحویل بدی و یا داخل کلاس ...

میگن ترم یک فقط امار توصیفی داریم،سختع ینی؟؟ماهایی ک ریاضیمون بده چیییی😭

پس این درس برای انسانی ها سخته،زبان خارجی چطور؟؟

بله انسانی هایی که زیست نداشتن یکم این اصطلاحات زیست و پزشکی براشون عجیبه اما نگران نباش با توضیحات استاد قابل فهمه 

زبان عمومی و تخصیی داری که عمومی ۳ واحد خودت برمیداری پاس میکنی 

اما زبان تخصصی متون انگلیسی در روانشناسی ۱ و ۲ که مربدط به توضیح انواع اختلالات و بیماری های روانی میشه اصطلاحات روانشناسیه مثل terona 

بله انسانی هایی که زیست نداشتن یکم این اصطلاحات زیست و پزشکی براشون عجیبه اما نگران نباش با توضیحات ...

زبان عمومی رو ترم یک بهم دادن،ی کتاب دیگ هست ترجمه روانشناسی ی همچین چیزی،،اون چی،شما ترم چند هستی

آموزه های روانشناسی و قران و حدیث ۱ و ۲ هم خیلی راحته

اونو ندارم،الا مباحث روانشناسی،مبانی مشاورع و راهنما،معرفت شناسی ،مبانی جامعه شناسی و.. اینارو دارم

اونو ندارم،الا مباحث روانشناسی،مبانی مشاورع و راهنما،معرفت شناسی ،مبانی جامعه شناسی و.. اینارو دارم

خیلی راحتن همشون نگران نباش 

معرفت شناسی مثل فلسفه دبیرستانه 

جامعه شناسی هم همینطور مثل دبیرستات 

مباحث در مورد کتاب هیلگارد روانشناسی عمومیه 

مبانی هم در مورد مشاوره دادن