2777
2789
عنوان

مامو گرافی و سونوگرافی سینه

118 بازدید | 14 پست

سلام خانوما . میگم جواب تست مامو مرافی و سونوگرافی سینه رو پیش چه دکتری باید برد ؟ 

برای مامانمه .آزمایشش رو دکتر عمومی نوشته 

کیست نشون داده تو سینش ، نمیدونم پیش کدوم ببرم اگر بلدین راهنمایی کنین .

ممنونم 

هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم  ما خوبی او به خلق گوییم تا هردو دروغ گفته باشیم       خدایا همه رو خوشبخت کن، الهی آمین❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترزنان

مرسی عزیزم .مطمئنی ؟ 

هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم  ما خوبی او به خلق گوییم تا هردو دروغ گفته باشیم       خدایا همه رو خوشبخت کن، الهی آمین❤
متخصص زنان باید ببینهترجیحا متخصص زنان درست حسابی ببریدو اصرار کنید ک تومور مارکر سینه رو هم ازمایش ...

ممنونم عزیزم .هم مامو گرافی داده هم سونوگرافی 

تو اون معلوم نمیشه ؟ 

متخصص جراحی سینه باید برید

جراحی سینه یا متخصص زنان ؟ 

من مامو‌ رو بردم زنان گفت چیزی نیست اما بایردز صفر یعنی مجدد انجام بشه رفتم سونو جواب بردم جراح عموم ...

نمیدونم الان پیشم نیست خونشونه -یعنی میگی پیش جراح ببرم ؟ 

من تو سینم توده داشتم همه مراحلو رفتم باید برید متخصص جراحی سینه اگه نیاز باشه بیوپسی کنید

ممنونم عزیزم 

نمیدونم الان پیشم نیست خونشونه -یعنی میگی پیش جراح ببرم ؟

اره ببین جراح عمومی فلوشیپ سینه تو شهرتون کیه ببر اونجا ، نیاز باشه معاینه می کنه نباشه از رو همون سونو بهت میگه چکار کنی من جراح نتونست لمسش کنه خیلی کوچیک بود گفت ماه دیگه برو سونو ببین رشد کرده یا نه خلاصه سه میل رشد داشت،

اره ببین جراح عمومی فلوشیپ سینه تو شهرتون کیه ببر اونجا ، نیاز باشه معاینه می کنه نباشه از رو همون س ...

ممنونم