2777
2789

من چندتا پیام تو واتساپ برای کسی فرستادم.. ارسال شد ولی چون نت اون خاموش بود هنوز بهش نرسیده بود

و من حذف برای همه زدم... وقتی نتش روشن کنه بازم تو پیوی براش نشون میده که پیام فرستادم بعد حذف کردم؟  

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

بله نشون میده پیامی اومده و حذف شده

یادش بخیر نمیدونم هنوز هست یانه قبلنا واتساپ جی بی بود نشون میداد اون پیامی که حذف کرده چی بوده ابرو طرفو میبرد

همه چیز را برای تو آفریدم و تورا برای خودم❤                      سوره طه 41

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله نشون میده پیامی اومده و حذف شدهیادش بخیر نمیدونم هنوز هست یانه قبلنا واتساپ جی بی بود نشون میداد ...

آره فک کنم هنوزم هس

ممنونم گلم.. فقط یه چی.. باید بره تو پیوی تا اون پیغام رو ببینه؟؟

یا اگه تو لیست چتها اسم منو ببینه اخرین چیز نوشته پیام حذف شده است؟ 

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
آره فک کنم هنوزم هسممنونم گلم.. فقط یه چی.. باید بره تو پیوی تا اون پیغام رو ببینه؟؟یا اگه تو لیست چ ...

نه دیگه براش اعلان میره تو بهش یه پیام دادی و حذف کردی

همه چیز را برای تو آفریدم و تورا برای خودم❤                      سوره طه 41