2777
2789
عنوان

مهمونی

252 بازدید | 9 پست

دوستان وقتی مهمون براتون میاد همراه غذا چه چیزایی میارید؟قبل وبعدغذا با چه چیزی پذیرایی میکنید؟

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سالاد ماست خیار زیتون ترشی سبزی خوردن سیر ترشی

همه ی ایناروباهم میاری؟

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

با غذا دلستر و دوغ و ماست اسفناج و ماست بادمجون؛ سالاد یا سبزی

قبل و بعدش میوه میگیرم؛ با شکلات و خرما و توت؛ اگه شیرینی بیارن پخش میکنم

اینا برای مهمون های عادیم اگر رودرواسی دار باشم اجیل و قطاب اینا میزارم 

خب بستگی داره کی مهمون باشه .اگه خودش شیرینی بیاره باچای میارم و شکلات هم خودمون میگیریم .میوه هم دوسه جور .تخمه واینا

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
همه ی ایناروباهم میاری؟

من اکثرا سوپ گشنیز برا پیش غذا، همه هم دوسش دارن، برا سر سفره حتما سالاد فصل، نوشابه، دوغ، سبزی خوردن، زیتون، غذاهامم دونوع خورشت و برنج سفید با تزیین زعفران و زرشک، برا بعد از غذا، ژله، میوه، تخمه، اگه داشته باشیم شیرینی