2777
2789
عنوان

فروشنده

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 39 پست
یه قیمت بالا بگو مثلا اگه قیمتش ۲۰۰ تومنه تو بگو ۲۷۰تومنهبعد که ۷۰ تومن کم کنی دیگه چیزی نمیگن

رو همه کیفا قیمت نوشته شده...ای کاش اینجوری بود اگه به اینایی ک میان باشه میگن کمه در حد 300 کم کردن انتظار دارن😕

یکی اومد پیش من لباس پسند کرد موقع کارت کشیدنیه قرآن درآورد گفت تورو به این قرآن بهم خوووووب تخفیف ب ...

همون قیمت اصلی بدون تخفیف بزن😅 ولی اعصابم خیلی خورده منم تا خشن میشم مهربونی درکارم نی...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تازه میخام برم فروشندگی هیچ سابقه کار هم ندارم پوشاکع نمیدونم سختع راحته چجوریه

میخواد زبر و زرنگ زبون باز باشی مشتری جذب کنی ، تو این دوره زمونه گرگ باشی نخورنت

رو همه کیفا قیمت نوشته شده...ای کاش اینجوری بود اگه به اینایی ک میان باشه میگن کمه در حد 300 کم کردن ...

من اونایی رو که میشناسم 

موقعی که حساب هست میسابموشون رو ماشین حساب

وووووووووی مشتری های آپاچی اومدن😩😩😩

آره بقران فکر میکنن ما برده ایممخصوصا صاحب مغازه های بی همه چیز خدایی این صاحب مغازه من خوبه بهش گفت ...

اینم خوبه خداروشکر قبل از من زن عموم اینجا کار می‌کرد ، عموم اینا جدا یه مغازه دیگه زدن لوازم آرایشی...فروشنده گفته بود یه نفر مورد اعتماد بیارید اونام منو آوردن

ماهی ۲میلیون؟چرا انقد کم!

هفته ۴ روز پنج ساعت فقط میرم.اونقدرم خودش سود نداره

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان