2777
2789
عنوان

فروشنده

270 بازدید | 39 پست

سلام ، حضرت عباسی شماهایی ک مال و منالتون از دنیا خارج شده چرا آخه آنقدر چک و چونه میزنید.. من خودم پول تو جیبی نهایت 1 میلیون میرم خرید داشته باشم میگیرم نداشته‌ باشم دیگه نیازی به پاچه خواری نمی‌بینم

خیر سرم چهار روزه اومدم کیف فروشی کار می‌کنم طرف میاد میگه میدونم مال خواهر برادرته کم کن خب نداری خرید نکن میخوای خرید کنی بکن حرف اضافه هم نزن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دقیقا خیلی خیلی باهات موافقم 

رفته بودم مغازه ی لوازم سیسمونی زنه اومده بود به فروشنده التماس میکرد میگفت توروخدا ارزون بده پول ندارم واسه خودم لباس عید بخرم ارزون بده برا بچم بخرم و فلان یعنی لحنشو فقط می‌دیدی آدم خجالت میکشید 

واقعا اینهمه التماس لازمه ؟؟؟ مگه نون شبه آخه،نخر یا دیر تر بخر خب! 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
وای دقیقا خیلی خیلی باهات موافقم رفته بودم مغازه ی لوازم سیسمونی زنه اومده بود به فروشنده التماس میک ...

یکی اومد پیش من 

لباس پسند کرد موقع کارت کشیدن

یه قرآن درآورد گفت تورو به این قرآن بهم خوووووب تخفیف بده

گفتم به همیییییین قرآن بهت هیچ چیزی نمی‌فروشم😐🙄