2777
2789
عنوان

به امام رضا چی بگم که حاجتمو بده؟

72283 بازدید | 50 پست

اگه قابل باشم همه رو دعا میکنم 

فقط میخام دست خالی برنگردم 

ختمی دعایی حرف مجربی اگه دارین بگین به امام رضا بگم حتما حاجتمو بده.

گُفتی:بیا گُفتم:کُجا؟ گُفتی:میانِ جانِ ما😍😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونش بشم آقا رو،منو كه بد جوري شرمنده كرد،ايمان و اميد داشتم بهش،در خونه ش رو خيلي زدم.اون زمان مجرد بودم،همچين برام درست كرد كه هنوزم انگشت به دهن موندم.چه برسه به اطرافيانم،اگه با اطمينان ازش بخواي و ايمان داشته باشي كه برآورده ميكنه رد خور نداره

من هر وقت رفتم حرم اب سقا خونه رو خوردم و رفتیم یک قدمی ضریح حاجتمو گفتم به اقا ایشونم دست رد ب سینم نزده هیچوقت😊

شخصی در کاباره ميميرد و شخصی ديگر در مسجد شاید اولی برای نصیحت داخل رفته بود و دومی برای دزدیدن کفشها پس انسانها را به میل خود قضاوت نکنیم🚶

بچه ها من خیلی عادت بدی دارم هیچ وقت وقتی میرم حرم از امام یاامامزاده ها حاجت روایی نمیخوام همش باخدا حرف میزنم میگم مثلا به حق این امام عزیز وحاجتمو میگم.نمیدونم چرا اینطوریم من.

قربونش بشم آقا رو،منو كه بد جوري شرمنده كرد،ايمان و اميد داشتم بهش،در خونه ش رو خيلي زدم.اون زمان مج ...

ایشالا منم انگشت به دهن می مونم

گُفتی:بیا گُفتم:کُجا؟ گُفتی:میانِ جانِ ما😍😊