الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حاجتت رو میخوای هر وقت که ان شاالله حاجتت رو گرفتی در اسرع وقت خودت یا یکی از اطرافیانت(که خودت باشی بهتره) هشت شیشه گلاب می گیری می بری بخش نذورات حرم آقا خدام خودشون دیگه از گلاب برای شست و شوی و... حرم استفاده میکنن
بچه ها من خیلی عادت بدی دارم هیچ وقت وقتی میرم حرم از امام یاامامزاده ها حاجت روایی نمیخوام همش باخد ...
شما کارتون کاملا درسته، چون درواقع حتی اون حوائج برآورده شده هم به دست خدا اتفاق میوفته اما با واسطه ی هر کدوم از ائمه ایی که در نظر داریم، دربرنامه سمت خدا اتفاقا گفتن که دراصل باید اینجوری دعا کرد، میتونید با امام هم حرف بزنید ولی بگید که واسطه شن بین شما و خدا و حاجت شمارو از خدا طلب کنن، التماس دعا
سلام التــــــــــــماس دعــــــــــــــا امام رضا رو به جان جوادش و به مادرش حضرت زهرا قسم ...
باقلوا جان اين از همه معتبر تره من خودم حاجت گرفتم أزين راه...التماس دعا
مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)
وقتي چشت ب گنبدو ضريح افتاد برا منم دعا كن عزيزم انشاالله حاجت رواشي😔دعا كن قسمت همه بشه😔
مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)