2777
2789
عنوان

به امام رضا چی بگم که حاجتمو بده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 75213 بازدید | 51 پست
منم به نذر ۸شیشه گلاب امام رضا ع خیلی معتقدم خیلی جواب میده. ان شاالله حاجت روا شی برای ماهم دعا کن

اولین باره میشنوم نذر میکنم حتما

گُفتی:بیا گُفتم:کُجا؟ گُفتی:میانِ جانِ ما😍😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه نذرتو بمن یاد بدی لطفا

حاجتت رو میخوای هر وقت که ان شاالله حاجتت رو گرفتی در اسرع وقت خودت یا یکی از اطرافیانت(که خودت باشی بهتره) هشت شیشه گلاب می گیری می بری بخش نذورات حرم آقا خدام خودشون دیگه از گلاب برای شست و شوی و... حرم استفاده میکنن

بچه ها من خیلی عادت بدی دارم هیچ وقت وقتی میرم حرم از امام یاامامزاده ها حاجت روایی نمیخوام همش باخد ...

شما کارتون کاملا درسته، چون درواقع حتی اون حوائج برآورده شده هم به دست خدا اتفاق میوفته اما با واسطه ی هر کدوم از ائمه ایی که در نظر داریم، دربرنامه سمت خدا اتفاقا گفتن که دراصل باید اینجوری دعا کرد، میتونید با امام هم حرف بزنید ولی بگید که واسطه شن بین شما و خدا و حاجت شمارو از خدا طلب کنن، التماس دعا

میشه برای مامان شدنم دعا کنی دوستم؟ ایشالا دلتون شاد بشه   
عزیزم چه جوریه کجا باید بریزیم گلابارو اون وقت

عزیزم صفحه پیش توضیح دادم

نیازی نیست جایی بریزی😊

فقط بعد ان شاالله رواشدن حاجتت گلابا رو می خری میدی بخش نذورات حرم امام رضا ع . خود خدام صرف حرم میکنن

سلام التــــــــــــماس دعــــــــــــــا امام رضا رو به جان جوادش و به مادرش حضرت زهرا قسم ...

باقلوا جان اين از همه معتبر تره من خودم حاجت گرفتم أزين راه...التماس دعا

مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)

وقتي چشت ب گنبدو ضريح افتاد برا منم دعا كن عزيزم انشاالله حاجت رواشي😔دعا كن قسمت همه بشه😔

مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)