2777
2789
عنوان

به امام رضا چی بگم که حاجتمو بده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 75213 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونش بشم آقا رو،منو كه بد جوري شرمنده كرد،ايمان و اميد داشتم بهش،در خونه ش رو خيلي زدم.اون زمان مج ...

خواستگار داشتی؟

موقعیت خواستگار خوب داشتی؟

هر کس بر خدا توکل کند خدا او را کفایت خواهد کرد 

لطفاً برام دعا کنید به حاجت دلم برسم و موانع هایی که سر راهمونه از بینمون کنار برن😭😭😭به امام رضا متوسل شدم به جوادش قسمش دادم نذر 10تا شیشه گلاب گردن گرفتم خواهش میکنم برام دعا کنید خیلی دلم شکسته برام دعا کنید به کسی که دوسش دارم برسم 😭🤲

زیارت امبن الله رو تو حرم بخون ، نماز استغاثه حضرت زهرا و صلوات برای پسرشون امام جواد

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

اسی این باقلوایی که گذاشتی پروت اندازه باقلواهای شهر ما خوشمزه نیست پیشنهاد میکنم باقلوای قزوسن رپ ی بار امتحان کنی

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

ایشالا منم انگشت به دهن می مونم

انشالله که حاجت روا بشی بیای بگی دیدین منم حاجت روا شدم برات صلوات فرستادم.....میشه منم رفتی دعام کنی برای باردار شدنم اسمم‌سمانه خیلی منتظرم 

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

سلام. خدا قوت. با معرفت دعا کنید و امام رضا علیه السلام رو واسطه بین خودتون و الله قرار بدین نماز حاجت دو رکعت بخونید و قانع باشید.

یا علی مولا علیه السلام 

الله. بترسیدازگناه درمحضرشاهدی که فرداخودش قاضیست. یا علی مولا علیه السلام!
بیا من هم شهریه امام رضام باهم بریم. برات پارتی بازی کنم 😂😂

عزیزم🤩میشه برای منم دعا کنی پیش همشهریت امام رضا🥺شاید دعای تو قبول کنه.... واسه حامله شدن دوبارم و اینبار سلامت بغل گرفتنش...خیلی دلشکسته ام..بگو سمانه دلشکستس

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن