لطفاً برام دعا کنید به حاجت دلم برسم و موانع هایی که سر راهمونه از بینمون کنار برن😭😭😭به امام رضا متوسل شدم به جوادش قسمش دادم نذر 10تا شیشه گلاب گردن گرفتم خواهش میکنم برام دعا کنید خیلی دلم شکسته برام دعا کنید به کسی که دوسش دارم برسم 😭🤲
زیارت امبن الله رو تو حرم بخون ، نماز استغاثه حضرت زهرا و صلوات برای پسرشون امام جواد
پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚
اسی این باقلوایی که گذاشتی پروت اندازه باقلواهای شهر ما خوشمزه نیست پیشنهاد میکنم باقلوای قزوسن رپ ی بار امتحان کنی
پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚
بیا من هم شهریه امام رضام باهم بریم. برات پارتی بازی کنم 😂😂
عزیزم🤩میشه برای منم دعا کنی پیش همشهریت امام رضا🥺شاید دعای تو قبول کنه.... واسه حامله شدن دوبارم و اینبار سلامت بغل گرفتنش...خیلی دلشکسته ام..بگو سمانه دلشکستس
نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨👩👧👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم باردار شدم خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن