2777
2789

من جلسه ی چهارم هستم

بعد ماشین مربیم پراید قدیمیه

ماشینی ک امتحان میگیرن هم پرایده

بعد دو سه بار با ماشین خودم رفتم تمرین خیلی بو بود وحشتناک ترسیدم

ماشینم فرمونش هیدرولیکه و پدال هاش ب شدت سریع میگیره

یه گاز کوچیک دادم نزدیک بود بیافتم تو دره یا بخورم ب تقاطع

نمیدونم چیکار کنم

کاش پرایدم داشتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا جلساتت ت نشده با ماشین خودت تمرین نکن

وقتی جلساتت ت شد و امتحان دادی ب تسلط میرسی حتی کالسکه هم سوار شی میتونی کنترل کنی نگران نباش 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

تا جلساتت ت نشده با ماشین خودت تمرین نکنوقتی جلساتت ت شد و امتحان دادی ب تسلط میرسی حتی کالسکه هم سو ...

بنظرت با ماشین خودم تمرین نکنم تا گواهی نامه نگرفتم

ماشین خواهرم دیگه خیلی پیشرفته و رده اخره دیشب با اون تمرین کردم شتابش وحشتناک بالا بود

من خیلی وقته کلاسام تموم شده ۳ بارم امتحان شهری رد شدم!

دقت کن مربی خوب نبود عوضش کن اشتباه منو نکن، مربیم خوب نبود چیز خاصی یادم نداد اینو بعد تموم شدم کلاسام و تمرین رفتن با شوهرم فهمیدم

من خیلی وقته کلاسام تموم شده ۳ بارم امتحان شهری رد شدم!دقت کن مربی خوب نبود عوضش کن اشتباه منو نکن، ...

مربیم عالیه هم خوش اخلاق هم کاربلد

جلسه چهارم امروز پارک دوبلام تمیز رانندگی تو شهر عالی

کنارش ک میشینم اعتماد ب نفسم بالا میره

مربیم عالیه هم خوش اخلاق هم کاربلدجلسه چهارم امروز پارک دوبلام تمیز رانندگی تو شهر عالیکنارش ک میشین ...

منم یه کم حواسم پرت میشه فرمون از دستم درمیره و کم میمونه برم تو درو دیوار و جدول نمیدونم چرا تسلط ندارم